Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a munkád? Mennyit keresel...

Mi a munkád? Mennyit keresel vele?

Figyelt kérdés
Milyen végzettséged van? Elégedett vagy a szakmai életeddel?
2012. okt. 13. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Érettségim van, és kertész, virágkötő szakképesítésem. Virágboltom van, nem vagyok elégedett vele. Nincs szabad, nyugodt ünnepem, hétvégém, szabadságom (mert mindennap nyitva kell lenni), alkalmazottra nem telik, és ezekben a válságos években még csak nem is jövedelmez havi 70 e-nél többet :-((

De nincs jobb lehetőség, sajnos.

2012. okt. 13. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Egy raktárban dolgozom szakma nélkül érettségivel. Elkezdtem targoncára tanulni hamarosan már vizsgázok is belőle, és akkor már targoncás munkákat is eltudok vállalni ami azért többet fizet. A raktárban most amolyan segédmunkás vagyok, a kisebb dolgokat nekem kell felpakolni teherautóra amire felesleges targoncát használni, mert a targoncásnak más dolga is van, illetve én takarítom a raktárat minden nap ezért járok be én 10 órára mert akkor kiadom az utolsó szállításra való dolgokat, építőipari alapanyagokról van szó, utána meg amikor bezárjuk a raktárat 14 órakor akkor jön a takarítás és így végzek 18 órára 16 órakor van zárás akkor az üzlet is zárul és én vagyok az aki utolsó előttiként távozik a helyről. 70 ezernél nem keresek többet én sem de van amikor megkeresem a 80 ezret is. Ugye a vállalkozónak takarítókra se nagyon telik ezért cégen belül oldja meg a takarítást, és általában az üzlethelyiséget meg az irodát is én takarítom amikor a diákmunkás takarítónk nem ér rá, na akkor kapok kb 10 essel többet, mert akkor 1-2 órával tovább maradok. Nem tetszik a munka, fárasztó, nehéz, és az időbeosztásom is pocsék így a hivatalos dolgaimat se nagyon tudom elintézni. De sajnos csak ez van környéken munka, nem tudok mit csinálni örülnöm kell hogy ez összejött, ami még jó hogy legalább a társaság jó, így ezzel nem panaszkodok, meg szerencsére a főnököm is az a megértő ember aki azért nem hagyja hogy teljesen kikészüljek, figyel mindenkire.
2012. okt. 13. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Vegyész technikus képzettséggel diagnosztikai laboros vagyok. 80-90 körül keresek, de szeretem nagyon a munkám.
2012. okt. 13. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
Londonban dolgozom mint front-end web developer, nettó 1700 fontot keresek, nem panaszkodom, Elégedett vagyok.
2012. okt. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!