Hogy lehetnek valakinek huszonévesen már milliói vagy milliárdjai teljesen önállóan?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 17:40
1/6 anonim válasza:
Örököl...
Ha nincsen tőkéd, amit be tudnál fektetni, akkor nem tudsz profitot sem termelni...
2/6 anonim válasza:
Gazdag a családja vagy nyerte a pénzt. Ritkán saját maga teremtette meg (lsd. dubaiozó lányok)
3/6 anonim válasza:
25 éves lány vagyok. Én örököltem apukám halála után egy ingatlant, amit eladtam 10 millióért, illetve anyukám adott nekem 18 éves koromban 3.000.000 forintot, mert azt mondta, hogy a nővéremnek is adott anno, ezért én is megérdemlem, hogy könnyebben kezdjem a felnőtt életet.
Ezt azóta befektettem (részvények, föld stb.), és csináltam belőle kb. másfélszeresét. Nekem így lettek millióim.
4/6 anonim válasza:
Én egy 28 éves srácot is ismerek, akinek háza van és még amellett is milliói vannak. Őt még 17 évesen fedezte fel egy modellügynökség, és külföldön modellkedett sok ideig, és elég sokat érő szerződései voltak. Neki pl. innen vannak milliói.
5/6 anonim válasza:
Atlag embernek nem megy olyan gyorsan, altalaban 20 ev kemeny munka kell ahoz, hogy valaki (dollar) milliomos legyen.
6/6 anonim válasza:
Interneten rengetegen meggazdagodtak, akár tizenévesen is. Volt egy jó ötletük, amire fizetőképes igény is volt, és megvalósították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!