Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy futárszolgálat mennyi...

Egy futárszolgálat mennyi időn belül utalja az utánvét összegét?

Figyelt kérdés
Sajnos belefutottam abba a hibába, hogy a PPS futárszolgálatot rendeltem meg (vatera futár) és már 1 hete kiszállították a csomagot, de pénz azóta sem jött. 83000 ft lóg a levegőben, szóval nagyon nem vagyok nyugodt. A megrendelő lapon azt hazudták, hogy 2-3 munkanapon belül utalják a pénzt...
2012. okt. 9. 15:49
 1/3 Tocsman válasza:

El kell olvasni a szerződési feltételekben leírtakat, azt kötelesek betartani.

Én futárszolgálatnál dolgozom, nálunk a leadás követő 3 munkanapon belül megtörténik az utalás.

2012. nov. 24. 08:38
 2/3 A kérdező kommentje:
A vaterán úgy reklámozzák magukat, hpgy 2-3 munkanapon belül utalják. Ebből 2 hét lett és azzal védekeznek, hogy a honlapjukon 2-3 hetet írnak.
2012. nov. 24. 14:29
 3/3 Tocsman válasza:

Jogalapja akkor van a panasznak, ha a megbízásban meghivatkozott szerződési vagy szállítási feltételeket nem tartották be, ebben az esetben az ugyanott feltüntetett felügyeleti szervhez lehet forfulni jogorvoslatért.

Ez futárpostai tevékenység esetén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szokott lenni.

Sok sikert.

2012. nov. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!