Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kérem, segítsen valaki!...

Kérem, segítsen valaki! Pénzbeli térítés ellenében leadhatom önkormányzati lakásomat, amire határozatlan idejű bérleti szerződésem van?

Figyelt kérdés
4 gyermekemmel élek egy szoba-konyhás, komfort nélküli önkormányzati lakásban.Ez az épület egy régi bérház a IX. kerületben, vizes és penészes az egész lakás. Kértem a polgármester urat, hogy újítsák fel vagy adjanak cserelakást. Azzal az indokkal utasítottak el, hogy bontják az épületet, de nem tudják megmondani, hogy mikor.A "penész"-re nem is reagáltak. 2 hónapos a legkisebb gyermekem, nem szeretnék ilyen lakásban lakni, ezért beadtam az ingatlangazdálkodáshoz egy kérelmet,hogy szüntessük meg a bérleti jogviszonyomat közös megegyezéssel, pénzbeli térítés ellenében. Vajon mik az esélyeim, vagy elutasíthatnak-e 0 ft-tal? Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 5. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Miért szültél még egy gyereket ilyen lakásba? Nem értem, miért az önkormányzattól vársz megoldást a problémáidra, tipikus pesti gondolkodás. Már ne haragudj, de miért is kapnál te pénzt azért, hogy kiköltözöl egy lakásból, amiért alig kellett fizetned? De látom, internetelérésed azért van...
2009. aug. 5. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Én segítséget kértem, és nem véleményt. Nem tudom, mióta tegeződünk, te paraszt. A véleményedet az irodaszékből tartsd meg magadnak. Mellesleg férfi vagyok, miből gondoltad, hogy a gyermekeimet én szültem? Anyukádnak pedig szólj, hogy tanítson meg gondolkodni, mielőtt pofázol, főleg úgy, hogy azt sem tudod, miről van szó!
2009. aug. 5. 16:07
 3/4 anonim válasza:
Ha ilyen tahón reagálsz 1 reális válaszra akkor veled van a gáz....Sokan szeretnének 1 ilyen penészes lukat mint a tied.....ha 1 ilyet kapnék én palotát varázsolnék belőle és a kis családom boldog lenne....MERT AKARNÁM HOGY JOBB LEGYEN!!!! Ne várd hogy más oldja meg a gondodat....old meg magad!!! Felnött Ember vagy elvileg dolgozol is.....Nem az az igazi ember aki gyereket gyárt ezerrel hanem aki mindent megtesz azért hogy legalább 1 et tisztességben tisztaságban boldogságban nevel fel....Te vagy a felelőtlen paraszt nem a válasz írója!!!!!
2009. szept. 21. 20:45
 4/4 anonim válasza:

ekkora tahókat mint ti vagytok! ide jön az ember kérdezni, nem is ismeritek, nem is tudtok rola mindent, nem is a kérdéseire válaszoltok, de már nyomjátok a sok hülye válaszokat! felháborito!! honnan tudod, hogy nem netezöböl ir, vagy a szomszédbol, vagy olyan nagy dolog ma már egy 3000ft/hós internet? eszem megáll! minek csináljon palotát egy szarbol ami nem is az övé, és ráadásul le is akarják bontani?

kedves kérdezö, mást már nem igen tehetsz, várd meg mig lebontják, és kötelezöen adniuk kell ujat neked, ami általában mindig jobb szokot lenni :)...

2010. jan. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!