Hol találok vevőt egy egyedi, sorszámozott Singer varrógépre?
10e? Örülj neki, általában jóval 5e alatt mennek el a működőképes, szép állapotú singerek.
Gyakorlatilag szinte a vas árában. Ez van, egyrészt nem csúcsmodern kütyü, másrészt az embereknek arra már nem nagyon van pénze, hogy csak dísznek fogja a helyet egy varrógép, harmadrészt aki varrni akar, az vesz valami komolyabb (esetleg ipari) gépet - szintén gombokért.
Akkor hirdesd 30k-ért - legfeljebb sokat vársz a vevőre.
Igazából akinek nincs ilyen fétise, az csak a funkciót nézi, mindegy hogy mekkora sorozat, de akik pl. dekorációnak veszik, azok sem igazán foglalkoznak ezzel.
Nincs ezen semmi felháborodnivaló, amennyire fel tudom mérni nincs valami nagy piaca a régi varrógépeknek - ha mondjuk egy 50 darabos szériában készült régi motor vagy autó lenne, akkor komolyabb sikerre számíthatnál.
Én motorokkal foglalkozom - vannak szép Pannoniáim, de ugye abból van annyi, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. De van egy csúnya, átfestett, de 60 db-os szériában készült motorom. Még nem is volt a nevemen, de már 5-en akarták megvenni, volt aki hatszor annyi pénzt ajánlott érte látatlanban, mint amennyiért megvettem.
Kb. 20 évvel ezelőtt pont ugyanilyet akartam "hozzá-értő" régiségkereskedőnek eladni. Azt mondta, ha adok neki 500.- Ft-ot üzemanyagra, akkor hajlandó elszállítani.
Elajándékoztam ingyen és bérmentve egy ismerősömnek, akinek a lánya gyűjtötte az ilyen ereklyéket. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!