Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol találok vevőt egy egyedi,...

Hol találok vevőt egy egyedi, sorszámozott Singer varrógépre?

Figyelt kérdés
Hirdetősoldalakon próbáltam, nincs siker. Egyedi, kovácsoltvas állványú, sorszámozott (rá van írva, h az elkészült 50db-ból ő a 29edik), teljesen jól működő régiségről van szó. 10000ft-ot ajánlanak érte, mint egy használt, értéktelen tömegcikkért. Felháborító. Tényleg ennyire reménytelen eladni? Tudtok ajánlani valami helyet ahol pénzért tehetem? Nem szeretnék belőle meggazdagoni, de szerintem min. 30000ft.ot ér.
2012. okt. 5. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

10e? Örülj neki, általában jóval 5e alatt mennek el a működőképes, szép állapotú singerek.

Gyakorlatilag szinte a vas árában. Ez van, egyrészt nem csúcsmodern kütyü, másrészt az embereknek arra már nem nagyon van pénze, hogy csak dísznek fogja a helyet egy varrógép, harmadrészt aki varrni akar, az vesz valami komolyabb (esetleg ipari) gépet - szintén gombokért.

2012. okt. 5. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor hirdesd 30k-ért - legfeljebb sokat vársz a vevőre.

Igazából akinek nincs ilyen fétise, az csak a funkciót nézi, mindegy hogy mekkora sorozat, de akik pl. dekorációnak veszik, azok sem igazán foglalkoznak ezzel.

Nincs ezen semmi felháborodnivaló, amennyire fel tudom mérni nincs valami nagy piaca a régi varrógépeknek - ha mondjuk egy 50 darabos szériában készült régi motor vagy autó lenne, akkor komolyabb sikerre számíthatnál.

Én motorokkal foglalkozom - vannak szép Pannoniáim, de ugye abból van annyi, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. De van egy csúnya, átfestett, de 60 db-os szériában készült motorom. Még nem is volt a nevemen, de már 5-en akarták megvenni, volt aki hatszor annyi pénzt ajánlott érte látatlanban, mint amennyiért megvettem.

2012. okt. 5. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb. 20 évvel ezelőtt pont ugyanilyet akartam "hozzá-értő" régiségkereskedőnek eladni. Azt mondta, ha adok neki 500.- Ft-ot üzemanyagra, akkor hajlandó elszállítani.

Elajándékoztam ingyen és bérmentve egy ismerősömnek, akinek a lánya gyűjtötte az ilyen ereklyéket. :))))

2012. okt. 6. 08:26
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézelődtél már?

2012. okt. 6. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!