Egyedi modellhajo kitek? Ez jo otlet?
Szerintetek mekkora lenne rá a kereslet?
kb 2000 ft értékben gondoltam, főleg külföldre. Kartonból hajlítanám a csomagolást, vagy celluoz masszából dobozokat öntenék. Olyasmit mint a mc donaldsos almáspite.
És saját grafikákat (rettentő igényesen) nyomtatnék rá, és oersze hozzá, használati utmutatasnak.
Nem tudom hol lehet ilyen gyogyszertari uvegcset venni, de abba toltenem a szukseges vegyszereket. Az anyagot meg magam keszitenem el barkacsgepekkel, ontoformaval, es mellekelnem. Az anyagar kb 1000 ft lenne.
De ez a modellhajo kit szerintem nem egy annyira nepszeru piac, h ebayen, vateran, barhol, havi 2-3 nal tobbet eladjak belole.
Kérdezem. Belevágjak? Nem kis munka a kifejlesztés, és valószínüleg nyomdával is konzultálnom kell majd, de olyan otletem is matamdt h az egeszet kezzel keszitem el. Az uvegcseket parafa-dugoval zarom le, besargitott, regi irast imitalva irom ra h mi milyen anyag. Es a csomagolas is barna, egett hatasu, retros lenne. Mintha valami ezer eves dolgot fogna a kezeben az ember.
Szerintem jó ötlet, DE!
1. Már vannak ilyenek, amiket gyártósor gyárt, szóval olcsóbb is.
2. Nehéz találni rá a vevőt.
3. Csak úgy mindenféle vegyszert nem rakhatsz bele.
Gondolkoztam már hasonlón én is, de ezek miatt nem vágtam bele.
Oké, oké, de ez az egész olyan lenne mint egy kézműves termék (gyakorlatilag az lenne) már maga a szűz kit megfelelne műalkotásnak, hát még a hajó....
csak természetes színeket szeretnék használni, a vegyszer pedig alkohol lenne a lakkhoz, kevés festék, és ragasztó.
Nem nagyipari gyártásra szánom, hanem gyűjtőknek. Még a fa dobozon is gondolkozom. Az egész úgy nézne ki, mintha a dédnagyanyád varródobozát találtad volna meg a padláson.
Pl a festékekről lekaparnám a vinylt és sós, hypos vízbe áztatnám, hogy megsárguljon a kupak, korrodálódjon a fém, majd védőlakkozással vonnám be ezt a felületet.
Így okyan hatást keltene a kit mintha valóban valami korabeli festékkel festenéd. Minden apró részletet szeretnék hasonlóképp megmunkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!