Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyedi modellhajo kitek? Ez...

Egyedi modellhajo kitek? Ez jo otlet?

Figyelt kérdés

Szerintetek mekkora lenne rá a kereslet?

kb 2000 ft értékben gondoltam, főleg külföldre. Kartonból hajlítanám a csomagolást, vagy celluoz masszából dobozokat öntenék. Olyasmit mint a mc donaldsos almáspite.

És saját grafikákat (rettentő igényesen) nyomtatnék rá, és oersze hozzá, használati utmutatasnak.

Nem tudom hol lehet ilyen gyogyszertari uvegcset venni, de abba toltenem a szukseges vegyszereket. Az anyagot meg magam keszitenem el barkacsgepekkel, ontoformaval, es mellekelnem. Az anyagar kb 1000 ft lenne.

De ez a modellhajo kit szerintem nem egy annyira nepszeru piac, h ebayen, vateran, barhol, havi 2-3 nal tobbet eladjak belole.

Kérdezem. Belevágjak? Nem kis munka a kifejlesztés, és valószínüleg nyomdával is konzultálnom kell majd, de olyan otletem is matamdt h az egeszet kezzel keszitem el. Az uvegcseket parafa-dugoval zarom le, besargitott, regi irast imitalva irom ra h mi milyen anyag. Es a csomagolas is barna, egett hatasu, retros lenne. Mintha valami ezer eves dolgot fogna a kezeben az ember.

2011. okt. 14. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet, DE!

1. Már vannak ilyenek, amiket gyártósor gyárt, szóval olcsóbb is.

2. Nehéz találni rá a vevőt.

3. Csak úgy mindenféle vegyszert nem rakhatsz bele.

Gondolkoztam már hasonlón én is, de ezek miatt nem vágtam bele.

2011. okt. 14. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Ami még eszembejutott, hogy pl. eleve ott vannak a műanyag maketthajók is. Azokból mindenféle van és nagyon részletesek, korhűek stb. ÉS olcsók! Szerintem őket nem tudod lenyomni. Ha gyerekeknek szánod és könnyen összerakhatónak szánod, akkor arra ott a LEGO.
2011. okt. 14. 21:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Oké, oké, de ez az egész olyan lenne mint egy kézműves termék (gyakorlatilag az lenne) már maga a szűz kit megfelelne műalkotásnak, hát még a hajó....

csak természetes színeket szeretnék használni, a vegyszer pedig alkohol lenne a lakkhoz, kevés festék, és ragasztó.

Nem nagyipari gyártásra szánom, hanem gyűjtőknek. Még a fa dobozon is gondolkozom. Az egész úgy nézne ki, mintha a dédnagyanyád varródobozát találtad volna meg a padláson.

2011. okt. 14. 21:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval ezerszer barátságosabb lenne a steril műanyag kiteknél.
2011. okt. 14. 21:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Pl a festékekről lekaparnám a vinylt és sós, hypos vízbe áztatnám, hogy megsárguljon a kupak, korrodálódjon a fém, majd védőlakkozással vonnám be ezt a felületet.

Így okyan hatást keltene a kit mintha valóban valami korabeli festékkel festenéd. Minden apró részletet szeretnék hasonlóképp megmunkálni.

2011. okt. 14. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Én elhiszem hogy szép és jót tudsz csinálni, de vevőt találni akkor sem lesz egyszerű dolog!
2011. okt. 14. 23:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Az teny. Sajnos eddig minden jo otletem elbukott. Es szorit az ido...... Nagyon szorit.
2011. okt. 15. 00:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogyhogy szorít az idő? Mi lesz veled x év múlva?
2011. okt. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!