Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diplomával jelentkeznél...

Diplomával jelentkeznél takarítónak?

Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert lealacsonyítónak tartom vagy ilyesmi, de jövőre végzek (szakdogával csúsztam) és kellene gyorsan valami munka. Jelenleg ez az egy meló van ami a közelünkben van. Feltétel: 8 általános.Önéletrajzot kérnek. Mit csináljak? Nem néznének hülyének? Vagy mit tüntessek fel az önéletrajzban?
2009. aug. 4. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
8 ált. ha túl okos vagy nem vesznek fel!
2009. aug. 4. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Minden munka munka, amiért pénzt kapsz, főleg mostanság igen nehéz munkát találni. Én elvállalnám, de csak addig, amíg nem találok egy olyan munkát, ami megfelel a tudásomnak. Anyum is olyan melót csinál, ami nehéz fizikai, minden nap teli vans ebekkel a keze is, pedig átlagon felüli a tudása, minden érdekli, nyelvvizsgája is van. Sajnálom, hogy ide jutott. :( De legalább van munkája, és mindent megtesz azért, hogy eltartsa a gyerekeit.

Szóval igen, elvállalnám ezt a munkát addig, amíg nem lesz jobb.

2009. aug. 4. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:

takarítói álláshoz önéletrajz?????

különben nem lenne semmi gond vele, de ez nekem egy kicsit fura

2009. aug. 4. 15:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Suliról lenne szó, tehát közalkalmazotti állásnak számít. Gondolom ezért kell. De nem tudom, hogy miket tüntessek fel? Eddig értettségim, OKJ-m, ECDL vizsgám van, egyetemre járok. Szóval inkább letagadjak/kihagyjak dolgokat vagy mindent beleírjak?
2009. aug. 4. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt neked kell eldönteni, hogy mi a jobb. én anno, friss diplomásként nagyon sok helyre pályáztam sokféle állásra, mert a szakmámban nem tudtam elhelyezkedni. Volt olyan interjú, ahol kerek perec a szemembe mondta a pasi, hogy túlképzett vagyok, ha nem lenne diplomám, simán alkalmazna. Végül akkor olyan melót sikerült találnom, amihez nem kellett, bár tudták, hogy van.

Amúgy meg még neked nincs, tehát nem kellene mit letagadnod. Szerintem azonban jobb az egyenes út, mert ha menet közben kiderül, akkor hogy nézne ki, hogy már a kezdetekkor hazudtál?

2009. aug. 4. 15:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van.
2009. aug. 4. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem sok esélye van, hogy felvegyenek, legfeljebb ha senki más nem jelentkezik, és megszorulnak, mert a diplomád miatt sokkal többe kerülsz, mint akinek csak a szükséges 8 általános van meg, és nagyon rá lett pirítva a közintézményekre, hogy ott spóroljanak, ahol tudnak. Közalkalmazotti berkekben viszont nem adhatnak alacsonyabb fizetést, mint amennyi a bértáblázat szerint a végzettséged alapján jár. Szóval kissé drága takarító lennél egy iskolának.
2009. aug. 4. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, de a kérdezőnek még nincs diplomája, tehát nem túlképzett. Majd ha lesz, akkor lesz túlképzett. Az egyetemre járás meg magánügy.
2009. aug. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!