Internetes vasarlasnal, a vevot beengeditek a lakasotokba?
Sok sok gyerek ruhank van es meghirdettuk a neten. Az egyik vevo szeretne atnezni. Ez hogy mukodik? Az utcan ugye nem igazan lehetseges, a folyoson vagy lent a kapuba? Vigyem le-ki a zsakot es ott valogasson? Hogy mukodik?
Adtatok mar el igy? Vagy esetleg vasaroltatok?
Én furán néznék, ha vettem volna tőled valamit, és mondanám, hogy veszek még, csak szeretném átnézni a többit is, erre kihoznád esetleg a lépcsőházba. Nagyon kényelmetlenül érezném magam, és inkább ráfognám, hogy most nem érek rá, sietnem kell... képzeld bele magad a másik helyébe. Ha vaterán adtad el (máshol nem tudom, hogy működik), nézd meg a visszajelzéseit, és ha beengeded, legyen ott a férjed is, vagy a szomszédasszony, vagy valaki, hogy ha kér egy pohár vizt, akkor se maradjon egyedül a szobában.
Az oké, hogyha megvesz 3 pulcsit, azt leviszed a kapuba, de ha van több, amit át lehet nézni, szerintem azt a lakásban kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!