Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internetes vasarlasnal, a...

Internetes vasarlasnal, a vevot beengeditek a lakasotokba?

Figyelt kérdés

Sok sok gyerek ruhank van es meghirdettuk a neten. Az egyik vevo szeretne atnezni. Ez hogy mukodik? Az utcan ugye nem igazan lehetseges, a folyoson vagy lent a kapuba? Vigyem le-ki a zsakot es ott valogasson? Hogy mukodik?

Adtatok mar el igy? Vagy esetleg vasaroltatok?

2012. okt. 3. 07:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Nem egészen világos: ha az interneten megvette, akkor mit akar átnézni?

Ha meg csak te hirdetted, akkor semmiképpen sem engednék egy idegent a lakásomba. Ilyet még nem hallottam, ha valakit érdekelnek a ruhák vagy bárni, akkor vagy megveszi vagy nem érdekli, de nem megy oda válogatni.

Gondolom képeket tettél fel ezekröl, ha az nem elég, akkor nem foglalkoznék az illetövel.

Mellékesen ha elkezd válogatni és elviszi a cuccokat fizetés nélkül, akkor hogy akarod bizonyitani, hogy eredetileg a tieid voltak, meg hogy nem fizette ki?

2012. okt. 3. 08:03
 2/12 A kérdező kommentje:
tettem fel kepeket, es azokat meg vette. Kerdezte, hogy vannak-e meg ebben a meretben ruhak es en montam hogy igen van sok. Es azon kivul amiket megvasarolt meg szeretne, es ezert szeretne a tobbit is megnezni
2012. okt. 3. 08:06
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
A helyedben legfeljebb interneten keresztül küldenék képeket a ruhákról, a lakásba idegent semmiképpen sem engednék be.
2012. okt. 3. 08:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Vigyázz, van egy csaló nő, remélem hallottál már róla. Edina a neve.

Házadba be ne engedd. ég a kapu is jo. ha lépcsőházaljról van szó.

2012. okt. 3. 08:27
 5/12 anonim válasza:
100%

Szia!:)

Bár én a vásárló voltam,de azért leírom a történetet.

Hűtőt néztem a jófogáson.Írtam mailt az eladónak,hogy érdekelne.

Erre ő kedvesen meginvitált az otthonukba,hogy nyugodtan nézzem meg.Elmentem,megnéztem.Kedvesek voltak,még üdítővel is kínáltak.

Tudom,hogy azért egy hűtő és egy zsák ruha között óriási a különbség.

A történetet csak azért írtam le,hogy hátha segít abban,hogy ne legyél annyira bizalmatlan a vevővel szemben.

Természetesen nem árt az óvatosság,és jobb,ha többen vagytok otthon,de azért nem kell rögtön a legrosszabbat feltételezni a vevőről.

2012. okt. 3. 08:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Szoktam neten vásárolni úgy hogy személyesen veszem át.

Lépcsőházba beengednek nagy átlagban,és ajtóba kihozza.

Nem is várható hogy beengedjen egy idegent.

Egy anyuka van akitől rendszeresen veszek ruhákat,fél év van a lányaink között,ő harmadszorra hivott be csak.

2012. okt. 3. 08:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy ha érdekli a többi ruha is, gondolom ő is személyesen szereti megnézni inkább.

Én el szoktam vinni egy közeli játszótérre a dolgokat, maximum a lépcsőházba hívok be bárkit is.

2012. okt. 3. 08:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Én még a ház környékére sem hívnám, mert tudom, hogy vannak zakkantak, akik utána kellemetlenkedhetnek, mert jobb dolguk nincs.Szerintem valami plázában találkozhatnátok, ott általában vannak kis asztalok, ülő alkalmatosságok, ott is át tudná nézni, legfeljebb nem viszel egy zsáknyit, hanem annyit, amennyit kényelmesen elbírsz.
2012. okt. 3. 08:57
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Fehérnemű webáruházat üzemeltetünk, elég sokan kérnek személyes átvételt. Aki konkrét cuccokért jön, annak általában én viszem le a kapuba, ő odaadja a pénzt, oszt viszlát. Párszor szokott olyan lenni, hogy szeretné megnézni, amik vannak, ebben az esetben beengedjük és átnézheti a kínálatot. Eddig egy problémás vevőnk volt, pedig több éve csináljuk, ő azért volt problémás, mert jött az egész család, elhozták az irtó rossz gyereküket, anyuka meg apuka válogatott, a gyerek meg ugrált közben a kanapén, a kezével törölgette a taknyos orrát, utána megfogdosta a lányom játékait, jól el is kapta a lányom a nyavalyát tőle pár napra rá. Na amikor ők legközelebb akartak jönni, hát bizony nem engedtük még akkor sem, ha ezzel vevőt veszítünk.

Nem tudom nálatok mennyire működne az,hogy kiviszed a zsákot a kapuba, szerintem elég érdekesen néznének rád. Nem is igazán lehet ott válogatni.

Még esetleg azt csinálhatod, hogy lefotózod a többi azonos méretűt, amit vett és felteszed meghirdetni és ha tetszik neki, akkor megveszi azt is és akkor már csak le kell vinni az összeset amit megvett, mert nincs mit válogatni.

2012. okt. 3. 09:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Vaterán szoktam néha adni-venni, de leginkább bútorfélét, vagy nagyobb terjedelmű dolgokat, úgyhogy én is beengedem a vevőt, és engem is be szoktak engedni. Egy szekrényt mégsem cipelhetek le az utcára. Eggig soha nem volt probléma.
2012. okt. 3. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!