Hogy lehet egy kis szórakozóhelyen hasznot keresni?
Sziasztok!
Elgondolkodtam hogy egy szórakozóhelynek mennyi lehet a bevétele és érdekes módon azt vettem észre hogy vesztesége van. Leirkáltam egy lapra a kiadásokat és a bevételeket majd összevetettem őket. Leírom nektek is ide és légyszíves ha valamit rosszul írok akkor azt javítsátok plusz ha tudtom még kiadásról vagy bevételről azt is írjátok le kommentbe. Szóval:
Legyen szó egy kis disco-ról ahova 200fő megy el, a belépő 800Ft.
A piák kiadására 40.000Ft-ot számoltam és a piából származó bevételre 70.000Ft-ot ha elfogy az összes(nem kell 1alkalomra elfogynia de ha elfogy kb ennyi lenne).
A kapuban a jegyárus fizetésére 20.000Ft-ot adtam (ezt se tudom hogy mennyi igazából csak úgy tippeltem egyet).
2kidobót számoltam akiknek összesen 60.000Ft-ot kapnak.
2pultos összesen 80.000Ft. Áram számla: 20.000Ft.
DJ-t kifizetni 70.000Ft (ezt sem tudom).
Így kijön aztán akkor hogy:
Jegyárakból jövő haszon: 160.000Ft
Piából bejövő haszon: 30.000Ft
alkalmazottak fizetése: -20.000Ft
-60.000Ft
-80.000Ft
-20.000Ft
-70.000Ft
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!