Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy kis szórakozóhe...

Hogy lehet egy kis szórakozóhelyen hasznot keresni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elgondolkodtam hogy egy szórakozóhelynek mennyi lehet a bevétele és érdekes módon azt vettem észre hogy vesztesége van. Leirkáltam egy lapra a kiadásokat és a bevételeket majd összevetettem őket. Leírom nektek is ide és légyszíves ha valamit rosszul írok akkor azt javítsátok plusz ha tudtom még kiadásról vagy bevételről azt is írjátok le kommentbe. Szóval:

Legyen szó egy kis disco-ról ahova 200fő megy el, a belépő 800Ft.

A piák kiadására 40.000Ft-ot számoltam és a piából származó bevételre 70.000Ft-ot ha elfogy az összes(nem kell 1alkalomra elfogynia de ha elfogy kb ennyi lenne).

A kapuban a jegyárus fizetésére 20.000Ft-ot adtam (ezt se tudom hogy mennyi igazából csak úgy tippeltem egyet).

2kidobót számoltam akiknek összesen 60.000Ft-ot kapnak.

2pultos összesen 80.000Ft. Áram számla: 20.000Ft.

DJ-t kifizetni 70.000Ft (ezt sem tudom).

Így kijön aztán akkor hogy:

Jegyárakból jövő haszon: 160.000Ft

Piából bejövő haszon: 30.000Ft

alkalmazottak fizetése: -20.000Ft

-60.000Ft

-80.000Ft

-20.000Ft

-70.000Ft

összesen: -60.000Ft

szóval akkor hogy van ez? ezért terjesztik a drogokat, vagy aki nem terjeszti akkor az meg csak valahogy mossa a pénzt a discoval?

2012. okt. 2. 21:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azért kalkulálok hogy megértsem, mert ha úgy vennénk akkor minek jársz iskolába vagy minek tanulsz ha semmit se tudsz róla?Érdekelt a téma és felraktam a kérdésemet, és ti válaszoltatok amiből én sokat tanultam és köszönöm szépen hogy válaszoltatok, mert az összes hozzászólás hasznos volt!
2012. okt. 3. 16:18
 12/12 A kérdező kommentje:
ja és igen, én úgy szeretnék kalkulálni hogy a disco a tulajdonomban van, tehát nem bérlem
2012. okt. 3. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!