Ha ezeket a nyomtatványokat (GYES, családi pótlék, anyasági támogatás igénylő lap) letöltöm a MÁK honlapjáról, kinyomtatom és beadom, nem akadékoskodnak, ugye? Bővebben lent.
Mert hogy személyesen hivatalos kék nyomtatványt adnak, de gondolom, azért lehet letölteni a honlapról, mert így is elfogadják. Tehát mezei fekete-fehér, több oldalas nyomtatványt.
Nem mennék be személyesen nyomtatványokat kérni, ha ez így megoldható. Tudom, hülye kérdés, de azért válaszolnátok? :)
Szia!
Én év elején mikor elindítottam a gyes kérelmet netről töltettem le a nyomtatványt!Kitöltöttem,majd vissza küldték,hogy hiányos!!!!!!Egy oldal hiányzott!!!!Ők rakták fel az utolsó oldal nélkül!!!!!Aztán küldtek egy olyan kéket helyette:)))))
Na, ez szuper... Vajon azóta már kijavították a honlapon vagy sem? Lehet, mégsem úszom meg, hogy bemenjek személyesen.
Eszembe jutott még egy kérdés, hogyha mindent folyószámlára kérek, akkor szükséges bankszámlaszerződést is bemutatni, vagy ezt nem kérik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!