Infót szeretnék kapni a Costa Brava nevű cégről? Külföldi munka pályáztatásával foglalkoznak. Érden van az iroda de sosincs ott senki?
hello. emberek. aki irta az teved.(rezben) amire elore kell fizetni az nem mind kamu. de a costaa brava valoszinuleg igen. ugyanis. mind szep es jo amit elmondanak,DE!!!!!! kaptam telefonon egy adoszamot,cegjegyzek szamot ami valos is. a cim is. Erd Tisza ut 7-9. de megjott a szerzodes ket haveromnak. kifizettek a 18000-et de egy regebbi pesti szekhelyu costa brava kft adoszamaa ees cegjegyzekszama volt rajta. ami magaban nem is lenne onmagaban baj. a baj az hogy ez a regebbi ceg mar torolve lett a cegnyilvantartasbol. Hoppa!!!! amire aztmondom hogy szerintem jo, es en is bevallalom.(mar megis rendeltem a sszerzodesuket az a eujobinfo.com. es ez nem reklam. nekem semi kozom a céghez. csak ha ki akartok jutni szerintem itt probalkozzatok. szereny velemenyem szerint a costa brava kft. KAMU!!!!
Tomi.
A letenyei rendőrök nagy fába vágták a fejszéjüket!!! Már több mint 1 éve görcsölnek az ügyön, és semmilyen bizonyíték nincs ellenünk. Biztos kevés a munkájuk és ráérnek kínlódni.! Fehéren - feketén le van írva a szerződésben, hogy a Costa Brava Kft. konkrét munkát senkinek nem ad, nem is ígér, csupán segítséget nyújt az elhelyezkedéshez! A munkavállalásra vonatkozóan garanciát sem tud adni! Tehát ez csak 1 lehetőség, nem pedig konkrét munka!Aki a szerződést nem olvasta el, az vessen magára!!! Tiszta vicc ez az egész, ezen csak röhögni lehet!!!! Az ügyvédeink szavaira adunk: hajtsák a nagy semmit, végülis igen, a rendőröket ezért fizetik.... haha
Hajrá magyar FBI !!! :-D :-D :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!