Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik számomra megfelelő hitel?

Létezik számomra megfelelő hitel?

Figyelt kérdés

19éves vagyok(férfi) térd sérülésem volt/mütöték/

Műtét utáni fájdalmaim vannak(5honapja már) Mostanra kaptam egy injekciós kúra receptet, de igen borsós az ára.

30ezer forintra lenne szükségem szüleim nem tudnak támogatni. én dolgozok, de nem vagyok be jelentve. Szeptemberbe nem tudom el kezdeni az iskolát, mert katonai suliba nem vesznek fel panaszos térdel. Szóval szeptemberbe a tb-m is le jár így drágább a gyógyszer.

2009. aug. 3. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:

A TB-d tudod magadnak fizetni, a hiteldolgodra meg gyorskölcsön lehet a megoldás, ha nincs ingatlan- vagy gépjárműfedezeted.

Ma már pl. a Providenttől sem kell megijedni, ha átutalásos konstrukcióban veszel fel hitelt, elég jól ki tudsz jönni. Ha van munkád, akkor fizetni is fogod tudni.

2009. aug. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!