Megtaláltam a megfelelő házat, hogyan tovább (lakásvásárlási hitel)? Neki tudok igy indulni?
Én épp ma megyek előszerződést írni.
Nekünk 6,5 millióért vesszük tehát a 25%önerőnek:1.625.000ft-nak meg kell lennie!!!!(megvan)
a bankhoz holnap 4.875.000ft hitelkérelmet nyújtunk be(és remélem meg is kapjuk)bár hiteltanácsadónál jártunk és jó a jövedelmünk.
Ezen felül persze vannak egyébb költségek:
Erstenel rengeteg akció van pl.nekünk 167.432ft lenne a papírmunka ebből visszakapjuk a közjegyzőt,elengedik a folyósítási díjat,becsüst visszakapjuk...stb a végén 24.000ft-ba fog kerülni(vagyis előbb mindent kifizetsz és majd vissza utalják)
ezen felül számolj a vételárad jelen esetbe 5,5millióra 0,5-és 1% között vannak az ügyvédi költségek+földhivatal 6600ft....stb.Nem olcsó buli de ha jónak tartod a jövedelmedet vágj bele:))
Nekem meg szpríts előre hogy megkapjuk a hitelt mert ugye semmi sem 100%:))))
törvényi előírás 25%. Ez lehet kp vagy pótingatlan.
Ha az ingatlan többet ér ténylegesen, mint 5,5 millió, akkor előzetes becsléssel, egy kis plusz papírmunkával megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!