Hallottatok olyan tanfolyamról, amiért még nektek fizetnek havonta hogy jársz?
nekem ma mondta egy ismerősöm,ő is megcsinált egyet.Ez a munkaügyi központ által van.Havonta 40-50 ezer ft-ot kapott,pontosan már nem tudja.Azt mondta,ez ugyanolyan "munkaviszonynak" számit mintha dolgozna az ember,napi 6-8órában.Van valaki aki csinált ilyet?Engem az érdekelne,ha én gyes alatt csinálok egy ilyet,tudom hogy igy ugrana a gyes,mivel ez 6-8órában van,tehát bőven meghaladja a heti 30 órát(bár régebben volt direkt kismama tanfolyam,ugyanez volt a lényege,csak 4órában volt,tehát kaphatta mellé a gyest is+havonta a 40-50 ezer ft-ot,de már nincs ilyen sajna),szóval ha elkezdenék egy ilyet,akkor ez beleszámitana "bedolgozott időmbe"?Mert szeretnénk 2. babát,azért kérdem.Most csak gyest kapok.Ha közbe teherbeesnék,elvégezném ezt a tanfolyamot,1-2éves(melyik mennyi),akkor kaphatnék gyedet,nem csak gyest?
És ők adhatnak munkáltatóit?Ezt a bölcsi miatt kérdem,ha beadnám a fiamat.Mert ugye azt mondták ez ugyanolyan "munkának" számit,tehát heti 5nap 6-8órában.
Nem hallott valaki valamit erről,esetleg elvégzett ilyet?Vagy hol tudnék utána járni pontosan?
köszi.Az ismerősöm egy angol tanfolyamot végzett el igy,9hónap volt,utána levizsgázott,a szóbelije megvolt,az irásbeli nem sikerült.Nem kellett visszafizetnie semmit,ha nem sikerült volna,akkor sem.Annyi volt azt mondta,hogy az irásbei vizsgadijat másodszorra neki kellett kifizetnie,az sem sikerült,és ennyi,utána úgymond "nem foglalkoztak vele",mármint semmit nem kellett fizetnie.
Csak mert én is úgy hallottam,hogy ez olyan,ha nem sikerül,akkor vissza kell fizetni a tanfolyam árát,de azt mondta nem kell.
Remélem lesz valaki aki hallott valamit erről,hogy hogy van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!