Melyik a legmegbizhatóbb futárszolgálat?
Köszönöm.
Még soha nem rendeltem onnan és jobban szerettem volna ha nem kell előre utalni a pénzt, de az eladó igy kérte.
Akit nagy ívben kerülj, az a Sprinter csomagküldő! Küldtek már vele nekem csomagot többször is. Egyszer a nevem volt elírva, ez mondjuk nem baj. De másik alkalommal meg a címem! Teljesen más utca volt feltüntetve a fuvarlevélen! És kész véletlen, hogy megkaptam! A város másik részén élő barátoméknál kötött ki a futár, a barátom felhívott, hogy mi várunk-e csomagot, és így igazította hozzánk a futárt. Nem volt semmi.
Egyébként meg az ügyfélszolgálata sincs a helyzet magaslatán, csak bejárnak dolgozni, és tojnak a megrendelőkre, ez a beszédstílusokból levehető. Nem egy ügyfélbarát cég. Az biztos, hogy én a jövőben kerülöm őket, és másnak is ugyanezt javaslom!
Az MPL-el és a GLS-el még nem volt bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!