Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van lehetőségem a Diákhitel...

Van lehetőségem a Diákhitel II-t egy összegben felvenni, majd pár év múlva egy összegben visszafizetni?

Figyelt kérdés
Levelező tagozaton tanulnék,mellette dolgoznék, így tudom fizetni a költségtérítés összegét. Az egy összegben felvett hitelt pedig befektetném, ami a végére sokkal nagyobb hozamot hozna mint a 2%-os THM. Ez így lehetséges?

2012. szept. 23. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a Diákhitel 2 kizárólag költségtérítésre fordítható, emiatt közvetlenül az oktatási intézménynek utalják. Magyarul, te sose kapod azt a pénzt a kezedbe.
2012. szept. 23. 22:57
 2/3 anonim válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak (írónak) A diákhitel2-t nem te kapod, hanem automatikusan az iskolának utalják át. Így ha azt fel akarod venni, akkor amit te szánnál az iskolára azt rakd félre, így ugyan ott vagy.
2012. szept. 24. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, utánajártam és tényleg így van, de köszönöm a segítséget:)
2012. szept. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!