Hogy a fenébe lehet ilyen szinten meggazdagodni 25 évesen?
Építési vállalkozó vagyok és az utóbbi időben egy óriási garázst építettünk egy 25 éves fiatalembernek ami tegnap lett kész.
8 állásos garázs amiben jelenleg 5 kocsi áll
2008-as Mercedes-Benz S320 CDI 4Matic
2007-es Mercedes-Benz CLS63 AMG
2005-ös Mercedes-Benz CL65 AMG V12 Bi-turbo
2003-as Mercedes-Benz ML55 AMG
1987-es Mercedes-Benz W126 560 SEC
meg van még három hely "hátha lesz még valami" alapon. A garázs mediterrán stílusú. Olaszországból hozatta a cserepeket rá meg a márvány padló burkolatot. Mellesleg az egész klimatizált.
A háza egyébként a legszebb mediterrán stílusú ház amit valaha láttam. Elképesztő.
Legalább 250 nm és a legmodernebb épület gépészeti technológiákkal van tele.
Az egész egy örök panorámás domboldalon épült.
Ma fizette ki a garázs számláját és 500 ezerrel többet adott mint amiben megegyeztünk mert azt mondja, hogy tetszik neki a garázs.
Hogy juthat el valaki 25 évesen erre a szintre? Egyáltalán legális úton lehetséges lehet ez? Jókor volt jó helyen? Vagy mi lehet a titok?
Nem feltétlenül a családi háttérre kell mindig gondolni, persze az is sokszor szerepet játszhat, de lehet hogy egy nagyon leleményes emberről van szó, aki mindenben meglátja a lehetőséget, és mer is kezdeni vele valamit. A lehetőség mindig adott, és mindenki találkozik velek,csak nem vesszük észre, vagy észleljük, de nem hisszük el vagy túl sok melót jelent és bele sem kezdünk.
Én nagyon tudom becsülni a leleményes embereket, és teljesen megérdemlik, amik van.
"Amúgy, ha ennyi pénze van, miért csak mercedeseket vesz? :D"
Ezt én is megkérdeztem tőle:)
Azt mondja, hogy a Ferrari, Maserati meg "az ilyen olasz vackok kislányoknak meg díszb.z!knak való" az Audi meg a BMW pedig emosoknak:)) A Mercedes pedig férfiaknak.
nha itt a lényeg, hogy általában ezek az emberek több síkon mozognak, nem egy dologra vannak ráállva, mindenbe belefognak, amibe lehet. Az tuti, hogy egy dologból nem lehet meggazdagodni, mivel hiába növeljük például valamiben a volument, már nem lehet belőle többet kiszedni, nem éri meg belefektetni, ilyenkor másban kell fektetni... Az ilyen embere, ezt pontosan látják, érzik, és minden lehetőséget megtalálnak.
Nekem a barátom ilyen, és csak ámulok, hogy miben meglátja az értéket, a lehetőséget.
Egy válaszoló írta, hogy taposni kell....nos ezt nem így látom teljesen. A barátom sikerének a kulcsa, hogy nagyon figyelmes az emberekkel és segítőkész, ergo nagyon jó kapcsolatrendszere van és a jó lehetőségek elég gyorsan megtalálják ezek útján. Amit adsz, azt kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!