Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14-évesen, hogy lehet pénzt...

Kisvuk29 kérdése:

14-évesen, hogy lehet pénzt szerezni? Sajnos diákmeló még nem jöhet szóba. De elszánt vagyok.

Figyelt kérdés
Kérlek titeket ne írjátok,hogy hülye kérdés.Nem tartom helyesnek,hogy apumtól kérek mindig pénzt ha kell valami.Ő szívesen ad,de én nem szeretek kérni folyton.Mivel tudom,hogy 16 alatt nincs diák munka elgondolkoztam az AdSensen.Van egy fejlődő blogom amit egyre többen olvasnak.Azzal csak az a bajom,hogy bankszámla kell hozzá.Ami nem megy még 4 évig.Most akkor hogy?Nem akarom tényleg a lehülyézéseket hallani,mert unom a kéregetést már ilyen idősen.Válaszokat előre is köszönöm.

2012. szept. 19. 21:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kell hozzá számla vagy nem?Ez itt a kérdés.Ha kell akkor macerásabb.De ha nem akkor jó.
2012. okt. 15. 18:06
 12/13 anonim válasza:
a masik felhasznalo irta hogy 1500eurot keres 1 honapba alinkre nem tudtam rea menni ès ez a kerdes az eredwti engem is erdekel ja es ojat ne mondjatok amire fizetni kell ès humbukot se irjatok
2016. febr. 14. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen hülyeséget felejtsétek el.
2016. febr. 14. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!