Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » " Nyert" már valaki ez európai...

" Nyert" már valaki ez európai lottón, amin az e-mail címeket sorsolják ki? Bővebben lentebb.

Figyelt kérdés
Tehát állítólag az e-mail címünket kisorsolták és nyertünk. Csak fel kell venni a kapcsolatot egy holland emberrel. Járt már így valaki?
2009. júl. 29. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy nyert!tapasztalatot!ha ilyen érkezik azonnal törölje!Tudod hány hiszékeny embert forgattak már így ki a vagyonából?Törölheted nyugodtan!
2009. júl. 29. 20:01
 2/3 anonim válasza:
100%
Ha ezt csak úgy küldték az e-mailedre akkor nyugodtan töröld.Sajnos nem nyertél maximum ők ha beveszed a csalásukat :)
2009. júl. 29. 23:51
 3/3 anonim ***** válasza:
66%
Nekem már annyi pénzem van ilyenből, hogy nem is tudom megszámolni. Én a nigériai királyokat is rendszeresen megmentem, a lottóban is kb. heti kétszer vagyok telitalálatos. Azt hiszem, hogy rám igazán mosolyog Fortuna! Remélem, hogy még sokáig ilyen szerencsés leszek.
2009. júl. 29. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!