Veszett már el ajánlott küldeményetek?
Most fogja keresni az eladó, mert elvileg meg kellett volna már kapnom egy kiscsizmát, amit a lányomnak vettem a vaterán.
Több éve adok-veszek, de még nem veszett el semmi.
Kifizeti a posta ilyenkor? Egy drága csizma volt, de csak ajánlott levélként volt feladva, nem volt biztosítva.
Úgy tudom, hogy van alapból is valami biztosítás rajta, vagy tévednék?
Én egy irodában dolgoztam és nagyono sok küldeményt postázunk ajánlottan is. Sajnos előfordult hogy elveszett, vagy megsérült, nem érkezett kézhez. A legtöbb esetben a posta tagadott, hogy deeee, biztos megérkezett az, hát persze hogy kiment a címre stb.... illetve asszem párszor kaptunk "kártérítést" is, de ez nem fedezte az elveszett küldemény értékét +a postázási díjat +az újból küldött cucc árát+postázást...
nekünk nem volt nagy érvágáss, de én magánemberként nem bízom a postában, ha olyat küldenék aminek fájna az ára akkor inkább úgy adom fel hogy tudjam a bosszúságon kívül nemér hátrány ha elveszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!