Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek rendszerint 1 nap...

Nektek rendszerint 1 nap alatt megérkezik az elsőbbségi levél? Nekem még csak 2 nap telt el, de kezdem elveszteni a reményt, hogy megjön. Hogy engedheti meg magának a Magyar Posta, azt a színvonalat, amit képvisel?

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

jó oké, én leszek a paraszt.

de Te mi vagy?

ide nem is írok semmit, csak annyit mondok, nőljél fel.

soha nem fogod megkapni azt a bizonyos elsőbbségi levelet.

tudod hogy miért? mert elveszett.

és ha véletlenül valaki valamelyik postán megtalálja, akkor sem viszi ki egy postás sem, csak azért hogy jól leb@sszák érte.

törődj bele.

2012. szept. 14. 17:33
 12/13 A kérdező kommentje:

nem kell aggódni,lehet nem kapom meg sose,ettől függetlenül felháboríthat a dolog és szerintem még kérdezősködhetek is,ha úgy tartja kedvem.Egyébként felvettem a kapcsolatot a postai ügyfélszolgálattal,akik roppant segítőkészek voltak és felvették az eltűnt levél adatait és keresik!

és így láthatatlanul is,igen paraszt vagy és nekem te ne mondd meg,hogy nőjek fel végre.

2012. szept. 14. 17:37
 13/13 anonim ***** válasza:

honnan szeditek hogy a posta logisztikai központja Veszprémben van? Én Budaörsről tudok. :)

Egy veszprémi...

2012. szept. 20. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!