Külföldre 1100 ft az ajánlott levél?
Figyelt kérdés
Tegnap adtam fel. nem járok gyakran oda, de anno az adobevallást talán 300-400 ft-ért küldtem ajánlottan. most meg majd 1100 ft volt szlovákiába, pedig nem is elsőbbségivel küldtem. Össz vissz 100 km-re sincs tőlem a hely ahová küldtem, bár tudom ez nem számitt, de mikor mondta a hölgy hogy mennyibe kerül azt hittem összeesek. mivel már ráragasztotta a bélyeget meg minden, és mögöttem is álltak nem akartam ott értetlenkedni. de meglepődtem.2012. szept. 4. 20:04
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
24 gramm volt rá van irva blokkra. de végülis már mindegy, csak mint irtam nincs is olyan messze, és ha időm van vonnattal levinni is olcsobb lett volna, és akkor biztosra meg is érkezik. csak mint irtam már nem akartam reklamálgatni ott.
de köszönöm, bár utolag néztem én is ezt a táblát és konkrétan nem találtam meg benne.
2012. szept. 4. 21:04
3/3 anonim válasza:
Jajj, bocs, én néztem ezt be. Ajánlottat küldtél nem elsőbbségit. Bocs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!