Mit írjak a levélbe?
Tételezzük fel hogy van rá esélyem...
Szóval fotózok, kicsit komolyabban a hobbinál. Jártam 3x fotótanfolyamra és 2 pályázatot is megnyertem. Valamint van minden hónapban legalább kettő felkérésem modell fotózásra.
A közelünkben van egy-két fotós akik számomra szimpatikusak. Szeretnék írni egy levelet, hogy alkalmazzanak. (Ha jól tudom ők rendezvényfotósok, illetve esküvői képeket készítenek.) Bármilyen munka lehet ami fotózással kapcsolatos, de a legjobban annak örülnék ha különböző rendezvényekre magukkal visznek.
Na de ezzel csak az a problémám, hogy nem tudom megfogalmazni, mert tulajdonképpen nem tudom kerek perec megmondani mit akarok. Diákmeló nem lehet, mert már nem járok iskolába (egy évet halasztok). Ha pedig gyakorlatot írok, akkor meg lehet hogy nekem kell nekik fizetni. Az megint nem jó.
Tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!