Mit írjak a levélbe?
Figyelt kérdés
Most telik le a gyesem júliusban . A cég ahol dolgoztam fel lett számolva , már csak én vagyok oda bejelentve . Egy levelet kell írnom a felszámolónak , amiben leírom , hogy kérem az összegyűlt szabadságaim kiadását és, hogy mondjanak fel nekem (végkielégítéssel). Nem kaptam az államkincstártól papírt, hogy nem folyósítják tovább a gyest, pedig ennek a másolatát is kérték, hogy küldjem el. Most szabin van az ügyintéző. Mire visszaér pár nappal már túl is lépem a gyes lejártának az idejét. Ettől még ki fogják nekem adni a szabikat ? Hogy fogalmazzam meg a levelet , amiben ezeket kérem , hogy intézzék el nekem ?2010. júl. 7. 11:01
1/1 anonim válasza:
Szerintem menj be a kincstárba,és verd az asztalt,mi az hogy nem küldtek papírt,mert szabin van az ügyintéző??Neked szükséged van rá,mert akkor nem biztos hogy megkapod a pénzt!Vagy akkor fizessék ki neked ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!