2literes PET palackot hol és mennyiért válthatok be?
Nálunk itt szembe a Lidlben 1Ft-ot (jól látod EGY!) adnak darabjáért. (De csak akkor ha nincs összenyomva, csak úgy ismeri fel a gépük.
Pár éve mikor kint jártam az USAban ott 10 centet (kb 20Ftot) adtak egy pet palacért. Legalábbis abban a szupermarketben ahova mi jártunk.
Hát ja...
Ahhoz hogy kapj egy 20ast, egy nagy zsák pet palack kell. Mert mint mondtam a gépük csak az egészet ismeri fel. Ki a fax fog nagy zsák pet palackkal rohangálni 20Ft-ért.
(De lehet, hogy a Tesco, Auchan jobban fizet. Azokat én nem ismerem. Én csak ide járok a közeli Lidlbe.)
Szerintem nem gáz. Ha lenne helyem (és kocsim) én gyűjteném. De itthon nincs sok hely. Összetaposni meg nem lehet, mert azt nem ismeri fel a gépük. Én most taposom és megy a szelektív gyűjtőbe. Ingyen. :)
Egyszer láttam egy riportot egy amcsi pasival aki ilyen pet palackokból, és sörös dobozokból több ezer dollárt gyűjtött össze. Azt mondta ezt lóvét már félretette és majd ebből fogja fizetni a fia tanulmányait. Nem egy szakadt csöves volt, normál srácnak nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!