Egy jó állapotban lévő 1991-es szent bibliát kb mennyiért lehet eladni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 17:33
1/10 anonim válasza:
1991-es? Nem elírtad az évszámot?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam el 1991-es kiadású Biblia
2012. aug. 27. 22:11
5/10 budaidavid válasza:
A biblia nem olyan dolog,amit csak úgy ellehet adni!Ez pont olyan,mintha akárki az Isten igéjét csak úgy ni pénzért eladná!Én akármennyit kapnák érte,nem adnám el,mert az egyszerűen nem arra való!!!
6/10 anonim válasza:
a templomban is pénzért adják, ha kel neki a pénz és nincs más vagyona akkor ezt fogja eladni. Az lenne a szentségtörés ha azt a pénzt lányokra, kokóra, vagy piára költené
7/10 anonim válasza:
Ne izélj már én is 91-es kiadás vagyok, és egészem újszerű állapotban! Ez még K-ra nem antik darab, az igazi biblia 1800 előtt készült, amiről te beszélsz csak használtnak minősül, tehát mindenképpen kevesebb, mintha újonnan vennéd. (és függ a méretétől is)
9/10 anonim válasza:
off:Nekem úgy feltörte a fülemet Budai Dávid válasza! idézem"Én akármennyit kapnák érte"csak nekem áll fel a szőr a hátamon akár írásban akár szóban tapasztalok ilyesmit? on:antikváriumban kapod a legpontosabb választ!
10/10 sakjamuni válasza:
Szia! Én megveszem ha a birtokodban van még a Szent Biblia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!