Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van egy csomó apróm, hol...

Ha van egy csomó apróm, hol lehet ingyen beváltani?

Figyelt kérdés
Gyűjtöttem perselyben, aztán most kellene, csak nem akarok kezelési költséget fizetni. kb 16ezer ft, van benne vagy 60db 100forintos, 50db 50es, 130db 20forintos, 80 10es, meg kétszázasok, meg 5forintosok. szóval, postán beváltják? ki kell számolni, vagy hogy kell oda vinni, majd ott úgyis átszámolják?
2012. szept. 1. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akármelyik üzletben kötelesek elfogadni, törvényes fizető eszköz. Max. arra figyelj, hogy a pénztárnál utánad ne álljanak sokan, mert meglincselnek.
2012. szept. 1. 18:41
 2/9 Monger Márk válasza:
66%
Rolnizd be őket és úgy vidd be a postára.írd rá hogy miből mennyi van benne és beváltják.
2012. szept. 1. 18:43
 3/9 Monger Márk válasza:
44%
általában a boltokban elküldenek a francba ha be mész egy zsák apróval:D
2012. szept. 1. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
De nem egy boltban kell elsütni, hanem egy részét az egyikben, a másik részét, máshol, a zöldségesnél is hagysz belőle, meg a piacon is, és a hentesnél is valamennyit. Akkor már szinte el is költötted a 16 ezer Ft apródat. És a francba sem küldtek el.
2012. szept. 1. 19:07
 5/9 A kérdező kommentje:
de egyrészt az a gond, hogy bankban szeretnék utalni, de bankfiókba meg nincs pofám bemenni mondjuk 130db 20forintossal. persze szép lassan el lehet azt használni, párszázforintot még kiis fizet az ember mondjuk huszasokkal, de nekem hamar kéne, és bankban utalni.. mindenesetre a postán bepróbálkozok:D
2012. szept. 1. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem hagyom, hogy felszaporodjon az apróm. Amikor fizetek a pénztárnál, belenézek a kasszába, ahogy a pénztáros kinyitotta a fiókot. Ha azt látom, hogy viszonylag kevés aprója van, megkérdezem, kér-e aprót. Örömmel elfogad 1-2 ezer Ft-ért aprót, és ő is jól járt, no meg én is.
2012. szept. 1. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Rolnizd be és vidd be a bankba.
2012. szept. 1. 19:41
 8/9 A kérdező kommentje:
6-os. rendben van, ügyesen csinálod, de nekem direkt az volt a célom, hogy az aprót gyűjtöttem.
2012. szept. 1. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Arra figyelj, hogy 1 címletből maximum 50 darabot kötelesek elfogadni egy alkalommal! Utána kezelési költség jön.

Bár én ezt úgy oldottam meg, amikor ezt közölték, hogy otthagytam minden címletből 50-et, elmentem az előtérbe, utána 3 perccel megint ott voltam :D

És nem tudott mit kezdeni velem, újra "sorban álltam" már úja alkalom volt...

2012. szept. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!