Honnan lehet ingyen egy csomó animét magyarul, vagy magyar felirettal letölteni?
Hát pedig egy normális torrent hozzáfér többet ér mindennél. Speciel a Bithumenre, Ncore-ra, Gigatorrentsre gondolok.
Sajnálom, ha rossz tapasztalataid vannak a (feltételezem Pistike, Malacka, vagy hasonló minőségű)torrent oldalakkal, de tényleg az az egyetlen hely ahonnan megbízhatóan megszerezheted őket.
Hacsak nincs valami titkos animés FTP (valszeg van ).
Első:
Ebben most nincs igazad, mert anime elég kevés torrentre kerül fel, ha fel is kerül rosszul seedelt.
Amúgy gigatorrents-re annyira nem éri meg bekerülni, akkor már inkább ncore.
Nem feltétlenül kell torrentezned, van amelyik oldal a direkt-letöltést is engedi.
www.naruto-kun.hu
Az utóbbit jobban ajánlom, én onnan szedem le, itt olyan animék vannak fent, amelyeket lefordította a csapat. Lehet külön a feliratot, videót letölteni, de lehet torrentezni. Regisztrálni kell, de szerintem megéri.
Ha nem tudsz kiigazodni az oldalon, nyugodtan írj, segítek ;)
Én meg 21:31-es vagyok.
Hidden leaf team-et én is akartam írni, de azzal a kis mondandómmal úgy elvoltam, hogy elfelejtettem.
/bocs az offért, de nem tudok prü-t küldeni, és ez nagyon zavarja a lelki nyugalmamat, szóval itt szeretném megkérdezni/
az RTL klub komolyan így szerezte meg?!?!?!?
Micsodát szerzett meg hogyan az rtl?
Amúgy direkt letöltésről biztos nem törölhette az rtl.
Egyik, hogy nem foglalkoznak vele ezek az oldalak, hogy kié a jogdíj, másik, hogy valahonnan sikerül is töröltetni, mindenhonnan biztos nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!