Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan lehet ingyen egy csomó...

Honnan lehet ingyen egy csomó animét magyarul, vagy magyar felirettal letölteni?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem, de a torrentes oldalak nem érdekelnek.
2010. jan. 4. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát pedig egy normális torrent hozzáfér többet ér mindennél. Speciel a Bithumenre, Ncore-ra, Gigatorrentsre gondolok.

Sajnálom, ha rossz tapasztalataid vannak a (feltételezem Pistike, Malacka, vagy hasonló minőségű)torrent oldalakkal, de tényleg az az egyetlen hely ahonnan megbízhatóan megszerezheted őket.

Hacsak nincs valami titkos animés FTP (valszeg van ).

2010. jan. 4. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Első:

Ebben most nincs igazad, mert anime elég kevés torrentre kerül fel, ha fel is kerül rosszul seedelt.

Amúgy gigatorrents-re annyira nem éri meg bekerülni, akkor már inkább ncore.

2010. jan. 4. 21:31
 3/9 anonim válasza:

Nem feltétlenül kell torrentezned, van amelyik oldal a direkt-letöltést is engedi.

www.naruto-kun.hu

[link]

Az utóbbit jobban ajánlom, én onnan szedem le, itt olyan animék vannak fent, amelyeket lefordította a csapat. Lehet külön a feliratot, videót letölteni, de lehet torrentezni. Regisztrálni kell, de szerintem megéri.

Ha nem tudsz kiigazodni az oldalon, nyugodtan írj, segítek ;)

2010. jan. 4. 23:39
 4/9 anonim válasza:
Az előző vagyok: én se torrentezek, direkt-letöltéssel szedek le mindent. :D
2010. jan. 4. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Én meg 21:31-es vagyok.

Hidden leaf team-et én is akartam írni, de azzal a kis mondandómmal úgy elvoltam, hogy elfelejtettem.

2010. jan. 4. 23:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Sokat segítettetek.:)
2010. jan. 5. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
az első vok hát ighazatok van és nem tudtam ezekről a titkos oldalakról, csak arra alapoztam, hogy nekem az inuyasha összes 150 vagy nem tom mennyi része is torrentről vt meg mert nem nagyon vt szabad feltölteni direktbe.. pl az RTLKLUB leszedette meg iylenek
2010. jan. 5. 22:56
 8/9 anonim válasza:

/bocs az offért, de nem tudok prü-t küldeni, és ez nagyon zavarja a lelki nyugalmamat, szóval itt szeretném megkérdezni/

az RTL klub komolyan így szerezte meg?!?!?!?

2010. jan. 6. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Micsodát szerzett meg hogyan az rtl?

Amúgy direkt letöltésről biztos nem törölhette az rtl.

Egyik, hogy nem foglalkoznak vele ezek az oldalak, hogy kié a jogdíj, másik, hogy valahonnan sikerül is töröltetni, mindenhonnan biztos nem

2010. jan. 6. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!