A családit hogyan kell megigényelni?
Figyelt kérdés
Tavaly nem kaptam, mivel főiskolára járok, most viszont beiratkoztam egy OKJ-ra. Tehát járna családi. Csak mit kellene tenni, hogy kapjam?2012. aug. 31. 20:00
1/6 anonim válasza:
Hát, szüleiddel élsz, vagy külön háztartásban?
2/6 A kérdező kommentje:
szüleimmel.
2012. aug. 31. 20:31
3/6 anonim válasza:
Akkor nem neked kell megigényelni, hanem valamelyik szülődnek. (feltéve, ha még nem vagy 20 éves, különben nem jár úgy se)
Ezt a nyomtatványt kell kitölteniük:
Kell hozzá az igénylő személyije, lakcímkártyája, TAJ kártyája másolatban, a te személyid vagy születési anyakönyvid, meg a te TAJ kártyád másolatban. Plusz az iskolával ki kell töltetni ezt:
És azt is becsatolni a kérelemhez eredetiben.
4/6 anonim válasza:
Ha SNI-s vagy jár 23éves korodig.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
Utolsó mi az az SNI?
2012. aug. 31. 21:05
6/6 anonim válasza:
Ja, ha meg tartósan beteg, akár élete végéig is járhat.
De ezeket mind igazolni kell (attól nem speciális nevelési igényű egy gyerek, mert azt mondja, hogy hóóógynepersze, hát én aztán az vagyok), és erre semmi utalás nem is volt a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!