Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tőzsdézésből nehéz megélni?...

Tőzsdézésből nehéz megélni? Szeretném ha eligazítana valaki hozzáértő.

Figyelt kérdés
Pár alap dolgot tudok, és demo számlán is próbálkoztam, de a grafikonnal nem boldogulok...:D Aki bennevan mélyen a tőzsde világában felkereshetne priviben :)

2012. aug. 30. 21:46
 1/7 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Ha most kezded, minimális tőkével, esetleg azon gondolkozol, hogy hitelből vagy eladod a lakásodat... nos akkor a válasz NEM.

Megélni nem lehet belőle, az egy befektetési forma. Ha van tőkéd, azzal érhetsz el nyereséget, de amikor már megéri a nyereségért csinálni, az nem a kispénzűek asztala. Amíg nincs csak erre a célra félretett pár milliód, addig maximum hobbiként fogod tudni csinálni, mert annyit nem keresel rajta, hogy jól meglegyél rendes jövedelem nélkül.

Hangsúlyozom, hogy ez akkor igaz, ha amúgy már nagyon jól érted a dolgodat és tudod, hogy mit csinálsz. Enélkül csak lutri, olyan mintha lottóznál vagy játékgépeznél.

2012. aug. 31. 10:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ! :)
2012. aug. 31. 13:59
 3/7 anonim válasza:
100%

Egyetértek az elsővel, illetve annyival még kiegészíteném, hogy kezdésnél nem szabad sok pénzt beletolni, nagyon sok butaságot csinál az ember az elején(meg később is, ha bepánikol\elbízza magát), emiatt jobb, ha hobbi szinten, kis pénzzel csinálod, amíg nem jutsz el odáig, hogy pszichésen jól tudd kezelni a helyzeteket(nyereség-veszteség egyaránt.) Ez mindenkinél eltérő időszakot jelent, van, akinél 1-2 hónap, van, akinél több év is kevés hozzá.

Ez már csak magánvélemény, de szerintem nem szabad túl sokáig demózni, ha kevés pénzzel is, de élesben kell csinálni, ha már úgy érzed, hogy minimális profitot el tudsz érni, mert a demón egy idő után elveszti a jelentőségét az egész, és az ember könnyebben kezd hazardírozni, amit éles számlán nyilván nem tenne meg, ergo tök feleslegesen pocsékolja az idejét.

2012. szept. 1. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Meg lehet élni. Én is jól megélek belőle. Havi szinten 20%-ot átlagosan kiveszek a forexből. Ha kell, segítek. Fontos, hogy a Quaestor-nál nyiss számlát, ne a sok gagyi offshore noname cégnél.
2012. okt. 9. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Kezdj el információt gyűjteni itt:

www.moneymentor.5mp.eu

2012. nov. 4. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

7 évet dolgoztam bankban, viszonylag jó fizetésért, amiből nagyon sokat félretettem. Közben ezt a tőkét növeltem és 7 év munkahelyre járás után felmondhattam, mert azóta a tőzsdén keresett pénzből tartom el magam és a családom. Nem panaszkodik senki a pénzre. Nincsenek százmillióim, de annyi bőven, hogy nagyon jól éljünk, átlag felett.

2013. júl. 24. 23:04
 7/7 anonim válasza:

A Forex-ből elég nehéz megélni, mert kevés a hosszú távon működő stratégia. Olyan Forex stratégiát, amellyel havi jövedelmet lehetne létrehozni, még nem láttam és nem is gondolom, hogy létezik.

Nekem az opciókereskedés jött be. Abból is az irányfüggetlen verzió, ahol nem kell előre eltalálni merre fog menni az árfolyam. Én azért szeretem ezt a fajta kereskedést, mert havi jövedelmet lehet vele létrehozni, így meg is tudok belőle élni, mivel a banki kamatok 10-20-szorosát el lehet vele érni. Csak akkor vágj bele, ha van rá legalább egy éved megtanulni. Én tőle tanultam: http://www.youtube.com/user/tozsdegurucom

De ne nagyon zavard őt mielőtt meg nem nézed az összes videóját és el nem olvasod az összes cikkét.

2014. jan. 19. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!