Utána jártatok már ennek a támogatásnak? Igénylitek?
Figyelt kérdés
Van most az az egyszeri vissza nem térítendő támogatás amit augusztustól lehet igénybe venni az önkormányzatnál.Ez a "válság kezelő" vagy mi.Szóval nekünk eléggé megemelkedett a törlesztő részlet szóval esélyesek vagyunk rá de nem tudom hogy kell ezt intézni.Van valami formanyomtatvány és csak azt kell kitölteni?Lehet legtöbben azt írjátok menjek el az önkormányzatba és kérdezzem meg csak oda nem szívesen megyek mert a múltkor is elhajtottak pedig nekünk is járt volna amiért bementem és azt mondták nincs is ilyen pedig utólag kiderült hogy volt.Amúgy a magyarország.hu-n olvastam erről a támogatásról meg a tv-be is bemondták.2009. júl. 27. 13:00
1/1 anonim válasza:
Hívd fel őket telefonon, nem muszáj odamenni. Erre így nem hiszem, hogy fogsz választ kapni itt ,mert az önkormányzatok sem egyformán működnek. Egyik ad, a másik nem ad, ezt saját hatáskörben döntik el. De mivel nem írtad, hol laksz, esetleg vidéken-e, igy kevés esély van rá, hogy valaki megmondja a választ.
Hívd fel a szociális osztályt, ilyen nincs, hogy elhajtanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!