Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ablakot szerettem volna...

Ablakot szerettem volna csináltatni, de lelépett a pénzemmel a szakember, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kért 80 ezer ft-ot előre, anyagdíjra (ezt papíron le is írtuk), az ablak viszont azóta sem készült el...több károsult is van ez ügyben. Ma voltam ügyvédnél, aki azt mondta, hogy fizessek be 16 ezer ft-ot, mert különben esélyem se lesz visszakapni a pénzemet. Állítólag tönkrement a szakember, de van a nevén egy ház amit árverezni fognak és abból állítólag visszakapom a pénzem.

Szerintetek van rá esély?

Köszi előre is.

2012. aug. 28. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
rendőrségen tettél feljelentést?
2012. aug. 28. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

ez kb olyan mint a Barátok Köztben a Bözsi mama esete :D

amúgy szerintem van rá esély, álljatok össze, károsultak és fogadjatok közösen egy ügyvédet

2012. aug. 28. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha elárverezik a házát, abból relatív sok pénz lesz. De első körben az állam felé törlesztenek belőle (pl adóhátralék), majd jöhetnek a szolgáltatók (víz, áram...) és az egyéb károsultak. Ha ezekből nincs olyan sok/nem tartozik nekik sok pénzzel, akkor visszakaphatod teljes egészében az elveszett pénzedet.
2012. aug. 28. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Esély van. Én 1995 ben nem kaptam meg a pénzem. 160000ft-ot. 2011-ben kaptam 17600ft-ot. :)) Gyakorlatilag, előtted van mindenki, ahogy előbb írták. :)
2012. aug. 28. 13:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen tettem feljelentést is szinte azonnal.
2012. aug. 28. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!