Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 120. 000ft om mibe fektess...

Mady kérdése:

Van 120. 000ft om mibe fektessem? FONTOS

Figyelt kérdés
16 éves vagyok egész nyáron dolgoztam és sikerült egy kis pénzt összegyüjtenem és nem akarok hozzányulni meg elkölteni ezért inkább befetetném.Nyilván nem meggazdagodni akarok belőle.Átszeretném váltani más valutára és majd késöbb visszaváltani mert szerintem Szeptembertől gyengülni fog a forint.Mibe éri meg átváltani?Vagy van más amivel jobban járnék?USD-JPY-NOK-AUD.Ezeket láttam a legjobbnak de ha nem igy lenne javitsatok ki :) Köszi előre is.Válaszokat meg kis segitséget Privátba elfogadok mert érdekel ez a téma.

2012. aug. 25. 23:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kicsit részletesebben elmondanád,hogy hogyan tudnám online gyarapitani a vagyonomat?A tőzsdézés iránt már érdeklődtem meg utána olvastam,de nem tiszta minden a témában.Köszi a segitséget jöhet még vagy ide vagy Privátba
2012. szept. 4. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Ékszert ne vegyél mert csak törtaranyként veszik vissza => bukni fox.

Befektetési arany jól hangzik IX kerületben lehet kapni.

Valutába bármibe fektetsz értékálló lesz a pénzed de nem hoz többet(kb egy robogó ér a pénzed és később is annyit fog míg forintban kevesebbet) lekötéssel évi 8% kal számolva 9600at keresel az elég ratyi. Ami jó bolt talán e bay ről rendelni valamit aztá itthon elvaterázni ( de ez lehet hülye ötlet)

2012. szept. 6. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát én úgy látom, hogy Neked kérdező van itt a legtöbb eszed :)

Gratulálok a teljesítményedhez, hogy ennyit kerestél nyáron és ahhoz is, hogy megtakarítod.

Egyetértek Veled, hogy más devizába akarod tenni és remélem azóta megtetted.

A forint most erős és a dollár-euró párharcban most én is a dollárt választottam, mert a dollár kissé gyengült az euróhoz képest.

Tehát ha a forint gyengül, a dollár pedig erősödik, akkor jól csináltuk. Ilyen volt idén ravasszal is. Akkor 9%-ot hozott két hónap alatt. Ekkora hozammal most nem számolnék.

Tedd be mindenestre devizaszámlára, az is hoz évesen pár százalékot.

2012. szept. 6. 23:45
 14/17 anonim válasza:
Talk Fusion videó kommunikációba. Ez egy globális üzlet nagy jutalékok azonnal fizet. [link]
2012. szept. 17. 08:35
 15/17 anonim ***** válasza:
A Talk fusion összes szolgáltatására van ingyenes lehetőség is. Nem is értem, miért tesz bele akárki is pénzt. Szerintem hamarosan a zeek sorsára fog jutni ez is.
2012. szept. 17. 09:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Na ne mondd! Talán ingyenes korlátlan férőhelyes webkonferencia terem, élő közvetítés,automata levelezőrendszer is van ingyenes? Megmondanád hogy hol? Érdekelne. Videó hírlevél meg még nincs is senkinek, első lesz vele a Talk Fusion. Javaslom nézz utána egy kicsit a dolgoknak. A Zeekrewardshoz pedig meg csak véletlenül sem hasonlítható.
2012. szept. 20. 01:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Google első találat (free web conferencing). Anymeeting. Ingyenes, bár csak 200 főig.

Élő közvetítésre ott a Livestream.

Automata levelezőrendszeren nem tudom, mit értesz, de a Mozilla Thunderbird pont olyan, mint az Outlook. Ha van egy szervered, simán használhatod ingyen.

Videóhírlevél sem tiszta, de beágyazni egy videót nem nagy művészet. Sőt, youtube-on is láttam már olyat, hogy egy videóból a megfelelő helyre kattintással más-más videókhoz lehetett jutni.

A zeekhez pedig ennyiben hasonlít, hadd idézzelek: "Ez egy globális üzlet nagy jutalékok azonnal fizet."

A zeek is nagy üzlet volt még a bedőlése előtti napon is, ne feledd.

Ezek a szolgáltatások a technika gyors fejlődése miatt könnyen elérhetővé válnak, lassan a mobilokon is, egyszerűen előbb-utóbb minden ingyenes lesz.

2012. szept. 20. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!