Van 120. 000ft om mibe fektessem? FONTOS
Ékszert ne vegyél mert csak törtaranyként veszik vissza => bukni fox.
Befektetési arany jól hangzik IX kerületben lehet kapni.
Valutába bármibe fektetsz értékálló lesz a pénzed de nem hoz többet(kb egy robogó ér a pénzed és később is annyit fog míg forintban kevesebbet) lekötéssel évi 8% kal számolva 9600at keresel az elég ratyi. Ami jó bolt talán e bay ről rendelni valamit aztá itthon elvaterázni ( de ez lehet hülye ötlet)
Hát én úgy látom, hogy Neked kérdező van itt a legtöbb eszed :)
Gratulálok a teljesítményedhez, hogy ennyit kerestél nyáron és ahhoz is, hogy megtakarítod.
Egyetértek Veled, hogy más devizába akarod tenni és remélem azóta megtetted.
A forint most erős és a dollár-euró párharcban most én is a dollárt választottam, mert a dollár kissé gyengült az euróhoz képest.
Tehát ha a forint gyengül, a dollár pedig erősödik, akkor jól csináltuk. Ilyen volt idén ravasszal is. Akkor 9%-ot hozott két hónap alatt. Ekkora hozammal most nem számolnék.
Tedd be mindenestre devizaszámlára, az is hoz évesen pár százalékot.
Google első találat (free web conferencing). Anymeeting. Ingyenes, bár csak 200 főig.
Élő közvetítésre ott a Livestream.
Automata levelezőrendszeren nem tudom, mit értesz, de a Mozilla Thunderbird pont olyan, mint az Outlook. Ha van egy szervered, simán használhatod ingyen.
Videóhírlevél sem tiszta, de beágyazni egy videót nem nagy művészet. Sőt, youtube-on is láttam már olyat, hogy egy videóból a megfelelő helyre kattintással más-más videókhoz lehetett jutni.
A zeekhez pedig ennyiben hasonlít, hadd idézzelek: "Ez egy globális üzlet nagy jutalékok azonnal fizet."
A zeek is nagy üzlet volt még a bedőlése előtti napon is, ne feledd.
Ezek a szolgáltatások a technika gyors fejlődése miatt könnyen elérhetővé válnak, lassan a mobilokon is, egyszerűen előbb-utóbb minden ingyenes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!