Mennyért lehet eladni 3 sor postatiszta bélyeget?
Figyelt kérdés
Most találtam itthon egy bélyeggyűjteményt és, megnéztem őket, találtam is 3 postatiszta sor bélyeget:
1981, Kittenberg Kálmán sor
1983, Raffaelo Santi festméynsor
1987, Az orvostudomány sor
több helyen is néztem a neten de mindenhol volt hogy 10ezrekkel alacsonyabb/magasabb volt az ár, kb mennyi lehet igazából az eladási áruk?
2012. aug. 23. 17:55
1/1 polarbeer válasza:
Kittenberger Kálmán sor 1981:
300 Ft.
Ritkaság: bármelyik bélyegen "Magyar pcsta", illetve "Magyap posta" felírat. 1 db ilyen bélyeg 3000 Ft.
Raffaello sor 1983:
300 Ft.
Orvosok (1) sor 1987:
200 Ft.
Ennyi a 2011-es bélyegkatalógus szerint az általad írt bélyegsorok értéke postatiszta állapotban. Ennél többért biztosan nem tudod eladni őket, ez kb. a reális ár értük.
Üdv.: polarbeer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!