Milyen munka való nekem?
Figyelt kérdés
Egy visszahúzódó 24 eves lány vagyok, aki mindig fél az uj, ismeretlen dolgoktól, helyzetektôl. Nehezen ismerkedem emberekkel, es mindezek mellett tul erzekeny is vagyok. Erdélyben élek, de sajnos nem igazán megy jól a román, azt viszont legtöbb helyen kérik.2012. aug. 23. 12:43
2/3 A kérdező kommentje:
állatok, de ahhoz sajnos nincs vegzettségem. Van viragkoto diplomam, de abban meg nincs tapasztalatom. Pedagogia egyetemet végeztem, de nem szeretnék azon a teruleten elhelyezkedni, mert ahhoz vezetoi hajlam szukseges, ami sajnos belolem hianyzik
2012. aug. 23. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!