At7tila kérdése:
Mi történt a Zeekrewards-al?
Figyelt kérdés
Mi történt vele? Megszűnt vagy csak karbantartás? :s2012. aug. 20. 21:16
11/12 anonim válasza:
Tavasszal még engem is megkerestek ezzel a világmegváltó ötlettel:-D Akkor azt mondtam, nekem bűzlik a dolog, mert ha egy Amerikai vásárolni akar, az felmegy az ebay-re és nem sokat gondolkodik. Nem költ 1$-t csak arra, hogy licitáljon egy cuccra, ami lehet sose lesz az övé. Már akkor gyanús volt, hogy ezek a vásárlások a valóságban sosem történnek meg. Adtam nekik 6 hónapot, és lám-lám, még ennyi sem kellett. A legnagyobb baj velem, hogy átlátok a szitán és pillanatok alatt letöröm a lelkes amatőröket, akik beszállnak egy ilyen pilóta mellé :-D
12/12 anonim válasza:
én kerestem belőle 600 dollárt pár hónap alatt... meg akit ismerek jókis pénzeket szakitott vele még amikor működött kaptál egy kártyát amit nem lát az apeh és nem kell leadózni full nyereséges volt kár h beszopták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!