Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miert nem marad egy filler sem?

Miert nem marad egy filler sem?

Figyelt kérdés
A csalad havi bevetele kb. 650.000Ft, harom kicsi gyerekunk van (3ev alattiak). Van adosagunk, amit havonta torlesztunk kb. 130.000Ft. Szerintem ennyi penzbol, ha ugyes lennek felre kellene tudi tenni, de mind elfogy.... Pedig itthon fozok, ruhat sosem veszek, szerintem nem elunk nagy labon. Hol lehet a hiba?

2012. aug. 16. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Hülyén hangzik, de mint vállalkozó egy dolgot megtanultam: költségvetés!

Szerintem vegyél elő egy EXCEL-t és minden nap (akármit veszel, legyen az egy csoki akár) tartsd meg a blokkot, vágd zsebre! Este szánj rá 10 percet, hogya blokk adatait átvezeted az Excelbe! Kérd meg erre a párodat is, hogy ügyeljen erre!

Ki fog jönni 1-2 héten belül hogy mire megy el sok pénz, hol úszik el!

Így láttam én is át !:) Sok sikert!

2012. aug. 16. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Az elso nagyon is jol mondja, en ezt a programot ajanlom hozza: [link]
2012. aug. 16. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudod hova megy el? sok kis apró hülyeségre...hidd el,ha leírsz minden (de minden) kiadást te is megláthatod! Azért ez a pénz elég durva, hogy így el tud menni....
2012. aug. 21. 13:17
 4/4 A kérdező kommentje:

igen, en is ezt gyanitom, es szep.tol bele fogok kezdeni egy kis irogatasba...

koszi

2012. aug. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!