Üdv Mit tudok ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Hardveraprón előre utaltam egy "megbízható embernek" készpénzes átutalás volt ma reggel 9 körül. A fickó azt mondja hogy még nincs nála a pénz. Ez lehetséges? A posta ennyit sz*rakodna? Eléggé "komoly" összegről van szó.A bankszámla szám jó. Ha nem ér oda a pénz akkor mit tudok tenni?2012. aug. 14. 20:29
1/7 anonim válasza:
Ha bankszámlaszámra utaltál, lehet, hogy csak csütörtökre vagy péntekre ér oda. Ha tényleg megbízható, nem kell annyira betojni, előle lehet keríteni mindenkit.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ. A neve ZozzHUN 102/0 ez az aránya
2012. aug. 14. 20:43
3/7 anonim válasza:
Mi köze a Postának ehhez..? Ezt a bankok intézik egymás között.
Ha neki is magyar banknál van számlája, akkor még az utalás napján meg kell érkeznie az összegnek a számlájára, feltéve, hogy még délelőtt utaltad. Ha nem, akkor másnap.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak az a köze a postának ehez hogy ott utaltam át készpénzesen a fickónak. Kaptam róla feladóvevényt is.
2012. aug. 14. 21:04
5/7 anonim válasza:
Ez a postai készpénzátutalás nem azonnali, szerintem 2-3 napba is beletelhet, amíg jóváírják.
Abból viszont lehet, hogy gond lesz, hogy ebből neki költséget fognak levonni a postai befizetés miatt.
6/7 A kérdező kommentje:
Na most tudtam meg az utalás pillanatától kezdve legkésőbb 72 órán belül ott van a pénz. Neki ebből nem lesz problémája(költsége) mivel én kifizettem a pénzforgalmi díjat is. Köszi a válaszokat.
2012. aug. 15. 10:41
7/7 anonim válasza:
Nekem "utaltak" így pénzt a postán és azt hittem sosem ér ide,5munkanap után jutott el a számlámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!