Igaz hogyha a youtuben van sok feliratkozód akik nézik a videóidat ezért pénzt kapsz? Gondolom hogy igen de pontosan hogy műűködik ez? Mennyi az annyi?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 13:03
2/4 anonim válasza:
nincs pénz a youtube, facebook, iwiw oldalakon. mégis ki adná?????
3/4 A kérdező kommentje:
minden csávó mondja pl akit felraknak napiszarra ezáltal többen megnézik őket és többen feliratkonak mondják ,h ezzel csak nekik jön a több pénz
sok csávó aki jó dolgokat csinál és sokan feliratkoznak a csatornájára csak azért csinálja a videókat mert ezért pénzt kap
asszem ,h valami partnernek kell lenni a youtube-bal vagy vmi szerződés vagy ilyesmi nem tudom pontosan
2012. aug. 18. 22:19
4/4 anonim válasza:
gondoltam szólok, hogy a youtube fizet a feliratkozók és a videó megtekintések után. ;ddd csak tudom, tekintve, hogy nekem már fizetett.. :ddd aktiválnot kell a bevéter szerzés-t a saját csatornád beállításai mellett és csak olyan videóval kereshetsz pénzt, amiben minden szezői joga tiéd, tehát ha zenére táncolsz, azért már nem kapsz, mert a zene szerzői joga nem a tiéd. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!