Mennyi a fizetésed? Hányan éltek meg belőle? Meg vagy vele elégedve?
Első válaszoló vagyok.
Ez éves szinten van. A feleségem az otthon van a kisfiammal. A helyzetem még jobb azzal szembe akinek még ennyi fizetési sincs sajnos
250.000 Ft nettó + asszonynak 25.000 gyed + családi pótlék.
A legrosszabbkor vettük fel a hitelt, anno a kocsi + lakás összesen 55.000 Ft volt, gondoltuk simán kibírjuk. Most ez 130.000 Ft/hó + rezsi + tankolás, egyáltalán nem élünk nagy lábon, tényleg csak ami kell, az én fizum fentiekre (főleg télen) elmegy...kb. 40.000 Ft marad cakkpakk, amiből vásárolunk...gyakorlatilag hónapról hónapra élünk.
Off
Első válaszadónak: én is azt hittem havi, hirtelen ki is nyílt a bicska a zsebemben. Nem azért, mert sajnáltam volna, csak hogy írtad, nem igazán vagy megelégedve... :)
Én 150eFt/hó nettó +100e Ft gyes, csp. +Saját vállalkozás 100-150 eft/hó -tól. 3-an vagyunk. Nem vagyok megelégedve, mert lakáshitel van, ezért egyetlen lehetőség, jobban kell dolgozni a vállalkozásban, hogy több legyen a bevétel. És amit csinálok, másnak is meg van a lehetősége -max. még nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!