Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és a szüleim...

12 éves vagyok és a szüleim beleegyeztek, hogy akkor vehetek egy lovat, ha én gyűjtöm rá össze a pénzt. Tudnátok ötleteket adni?

Figyelt kérdés
Na már most az a baj, hogy csőszködni nem engednek, szóval az ilyen munkák kilőve. Masszírozni meg nem tudok, ennek is annyi. Ötleteket várok sürgősen!!!

2012. aug. 6. 11:32
 1/9 Smartguy86 ***** válasza:

:DDDD

Tudod te mennyibe kerül egy ló? :D

[link]

Inkább járj el egy lovardába és próbáld ki magad ott, nem egyből bevásárolni. Az meg eleve kizárt, hogy 12 évesen összegyűjts annyi pénzt.

2012. aug. 6. 11:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Számolgattam, osztottam, szoroztam, és elvben már sikerült, lovardába járok, de köszi a tippet!
2012. aug. 6. 11:41
 3/9 Smartguy86 ***** válasza:
És persze nem csak megvenni kell, hanem el is kell tartani. Ha béristállóba teszed, az havonta állandó kiadást igényel.
2012. aug. 6. 11:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom az az egyetlen dolog amiben anyuék segítenének :)
2012. aug. 6. 11:49
 5/9 zsoltika75 válasza:
ló vásárlásnál egy dologra kell odafigyelni,c..gánytól ne vegyetek lovat,meg semmit se!
2012. aug. 6. 12:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! =)
2012. aug. 6. 12:44
 7/9 A kérdező kommentje:
de azért öleteket is kaphatnék légysziiii =)
2012. aug. 6. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem akarlak elkeseríteni, de ezt valószínüleg azért mondták, mert tudják, hogy ugysem tudnád összegyűjteni, így akartak "lerázni".

Még nagyon fiatal vagy hívatalosan nem is dolgozhatsz.

Csőszködni? Lány vagy úgye? Ezt, hogy gondoltad, ha valami nagyobb darab ember oda menne? Egyáltalán mire vigyáznál? Hol?

Masszírozás? Kit ? Hol? Szerintem ez se jó.

Hogy végül tanácsot is adjak megoldás lehet az, hogy eladnál valamit, például a játékaidból vagy ilyesmi.

Vagy esetleg elmehetnél lovakat gondozni, így még lagalább megtanulnád ezt is.

Vagy korrepetálhatnál különböző tantárgyakból.

De ezekből is nehezen jönne össze a ló ára.

Vágóhídakon érdemes körülnézni, mert ott olcsóban megkaphatsz egy lovat.

2012. aug. 6. 16:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Van is már egy hely, ahol tarthatnám a pacit ismerősömnél, akinek már több lova is volt és eléggé olcsón megtudnánk oldani, közel is van, szóval egy pont kipipálva =)
2012. aug. 27. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!