Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elkerülni, hogy...

Hogy tudnám elkerülni, hogy 90. 000 Ft-tal kevesebb legyen a fizetésem?

Figyelt kérdés

Euroban kapom a fizetésem és most hogy ilyen erős lett a Ft 90.000Ft-tal kevesebbet kapok és ez sajnos msot még rosszabb lesz,ha IMF-fel megegyezik a kormány.

Van erre valami megoldás?

beváltom az euro-t erre vagy arra,azt Ft-ra vagy valami hasonlóra gondoltam!Ha van valami kivitelezhető és legális megoldás,akkor legyetek szívesek leírni nekem!

Köszönöm!

2012. aug. 6. 08:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Miért ítéltek el anélkül,hogy ismernétek??

Senkit nem hibáztattam,azért mert erősebb lett a Ft!

Az hogy hónapokkal ezelőtt váltottam be utoljára eurot,nem azt jelenti kedves utolsó,hogy nem értek a pénzhez...de ha Te ilyen következtetéseket vonsz le ebből,akkor csak gratulálni tudok az értelmi szintedhez!

Egyszerűen nem tudom miért kell ilyen válaszokat adni egy teljesen egyszerű és normális hangvételű kérdésre!

2012. aug. 6. 08:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Az nem publikus,hogy miért kell hazavinnem a pénzem.
2012. aug. 6. 09:01
 13/19 Smartguy86 ***** válasza:
91%

Már megadtuk a kérdésedre a választ, te elégedetlenkedsz még mindig. Csak elmondtam, hogy ha 1 hónapja váltottál utoljára, és közben le se szartad az árfolyamot, akkor nem értem, hogy mit vagy meglepődve. 1 hónap? Mi az már a mai világban, hát még a pénzpiacon???

Nincs ilyen megoldás. Ha euroban kapod a fizetésed, akkor költsd el euroban vagy takarítsd meg. Ha itt élsz, költözz oda, ahol kapod a pénzedet. Ha nem itt élsz, csak nyaralni vagy hazalátogatni jöttél, akkor meg szard már le. Akárki megy nyaralni, sose siránkozik a valutaárfolyamokon... Nem a nyaralós zsebpénzen kell spekulálni :D

2012. aug. 6. 09:03
 14/19 A kérdező kommentje:

Amikor feltettem a kérdést sem elégedetlenkedtem!

Ti rögtön leszóltatok,amiért feltettem egy ilyen kérdést!

Teljesen normálisan írtam mindenkinek,veletek ellentétben!

Válaszoltatok az elején,hogy nem lehet megoldani,én ezt felfogtam és nem rinyáltam azon,hogy jézus mi lesz most!

Tény,hogy nagyon jól keresem,de az nem azt jelenti,hogy röpke 90.000Ft nem érdekel!

2012. aug. 6. 09:10
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom, akkor nem ellenkeztél, mikor épp gyenge volt a forint, és jó sokat kaptál az euródért.

Akkor a hitelesek szívtak.

Most változott a helyzet, ez van.

Az árfolyammal való "játék" mindig ilyen.

2012. aug. 6. 09:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Utaltasd euróalapú számlára, és csak akkor váltsd át forintra, amikor jó az árfolyam. Ha ennyit keresel, gondolom, nem vagy havi szinten kiszámolva, tudsz tartalékolni.
2012. aug. 6. 10:43
 17/19 A kérdező kommentje:

igen tudok!

köszi a hasznos választ!

2012. aug. 6. 11:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Fogd fel úgy, hogy amikor 324 volt az euró, megkaptad a többletet.

Amúgy a következőt tudod csinálni, állj be HUF shortba, így amikor csökken az árfolyam, nyersz annyit, amennyit a fizun buksz. Első gyors fejszámolásra elég kb 500.000 Ft.

2012. aug. 6. 11:16
 19/19 Flector 67 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha gyengül a forint, válts át egy nagyobb összeget, mondjuk 10000 eurót. Ezzel elleszel addig, amíg mondjuk erős a forint. Utána újra váltasz.

2012. aug. 6. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!