Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elkerülni, hogy...

Hogy tudnám elkerülni, hogy 90. 000 Ft-tal kevesebb legyen a fizetésem?

Figyelt kérdés

Euroban kapom a fizetésem és most hogy ilyen erős lett a Ft 90.000Ft-tal kevesebbet kapok és ez sajnos msot még rosszabb lesz,ha IMF-fel megegyezik a kormány.

Van erre valami megoldás?

beváltom az euro-t erre vagy arra,azt Ft-ra vagy valami hasonlóra gondoltam!Ha van valami kivitelezhető és legális megoldás,akkor legyetek szívesek leírni nekem!

Köszönöm!

2012. aug. 6. 08:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

Erre csak egy mód van:

Olyan országban költöd el a pénzed, ahol lehet EUR-ban fizetni (mondjuk szlovákia van a legközelebb vagy Ausztria). Ugyanis a vásárlóértéke nem csökken a pénzednek, csak a forint lesz mesterségesen erősebb.

2012. aug. 6. 08:27
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Nincs ilyen megoldás. Jól keresel amúgy...
2012. aug. 6. 08:28
 3/19 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Ha lenne ilyen megoldás, akkor már rég learbitrálták (a devizapiacon észreveszik és kihasználják, az árfolyamban ez egyből meg is látszik) volna és nem lenne többé. Ez pénzpiaci alapvetés.

Ha euroban kapod a pénzt, akkor költsd is el euroban. Vagy fogadd el, hogy a váltás most ilyen.

2012. aug. 6. 08:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én meg annak örülnék,ha egyszer elérné a 90 ezret az össz fizetésem....
2012. aug. 6. 08:31
 5/19 A kérdező kommentje:

itt most nem azon van a hangsúly,hogy mennyit keresek és hogy más mennyit keres!

ha közületek akárki ennyit keresne,azért csak zavarná,hogy a Ft erősödése miatt épp egy otthoni gyári munkás fizetésétől esik el!

köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 6. 08:38
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
Több, mint 2 millió forintot ér a fizetésed (minimum 7500 euró esetén van ekkora veszteség, ha 290-es és 278-as euró árfolyamkülönbözettel számolunk), és elcseszett 90 rugón vered magad? A hazád meg dögöljön meg? Most nem tudom, melyik a jobb, ha kamu a kérdés, vagy ha nem...
2012. aug. 6. 08:41
 7/19 Smartguy86 ***** válasza:
97%

Amikor meg gyengélkedett a forint, akkor örültél annak a +90ezernek. Nézd, itt nem lehet másokat hibáztatni, csak saját magadat. Ha előrelátó lettél volna, akkor a gyenge forint idején megtakarítottál volna forintban... ennyi.

Ez szín tiszta spekuláció.

2012. aug. 6. 08:43
 8/19 A kérdező kommentje:

1, Nem szoktam kamu kérdéseket feltenni!

2, Nehogy már engem szidjatok,hogy ennyit keresek Ti meg kevesebbet! Nagyon sajnálom,hogy otthon ilyen sz.r a helyzet,de ettől még nem engem kell szidni és higgyétek akármelyikőtök lenne a helyemben, ugyan így zavarná az a kb 90.000Ft!

Nem azért írtam ki ezt a rohadt kérdést,hogy én most felvágjak azzal mennyit is keresek!De ahogy elnézem nagyon úgy jött ki...

3, Amikor utoljára váltottam be még 298-ért vették,most pedig olyan 270 körül!

2012. aug. 6. 08:49
 9/19 Smartguy86 ***** válasza:
95%

Akkor látszólag szartál bele az egészbe :D Ha neked ennyire fontos az EUR/HUF, akkor minden nap tapaszd a szemedet az árfolyamra. Akkor nem ér majd ilyen meglepetés. Vagy mit gondoltál? Hogy a 298 az örök lesz? Ilyen piacon? :D

Ne viccelj. Aki nem ért a pénzhez, az örüljön hogy van lyuk a seggén és ne pattogjon... :D

2012. aug. 6. 08:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
De miért váltod be? Ha kinnt dolgozol nyilván kinn is élsz hozzá.
2012. aug. 6. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!