Hogy tudnám elkerülni, hogy 90. 000 Ft-tal kevesebb legyen a fizetésem?
Euroban kapom a fizetésem és most hogy ilyen erős lett a Ft 90.000Ft-tal kevesebbet kapok és ez sajnos msot még rosszabb lesz,ha IMF-fel megegyezik a kormány.
Van erre valami megoldás?
beváltom az euro-t erre vagy arra,azt Ft-ra vagy valami hasonlóra gondoltam!Ha van valami kivitelezhető és legális megoldás,akkor legyetek szívesek leírni nekem!
Köszönöm!
Erre csak egy mód van:
Olyan országban költöd el a pénzed, ahol lehet EUR-ban fizetni (mondjuk szlovákia van a legközelebb vagy Ausztria). Ugyanis a vásárlóértéke nem csökken a pénzednek, csak a forint lesz mesterségesen erősebb.
Ha lenne ilyen megoldás, akkor már rég learbitrálták (a devizapiacon észreveszik és kihasználják, az árfolyamban ez egyből meg is látszik) volna és nem lenne többé. Ez pénzpiaci alapvetés.
Ha euroban kapod a pénzt, akkor költsd is el euroban. Vagy fogadd el, hogy a váltás most ilyen.
itt most nem azon van a hangsúly,hogy mennyit keresek és hogy más mennyit keres!
ha közületek akárki ennyit keresne,azért csak zavarná,hogy a Ft erősödése miatt épp egy otthoni gyári munkás fizetésétől esik el!
köszönöm a válaszokat!
Amikor meg gyengélkedett a forint, akkor örültél annak a +90ezernek. Nézd, itt nem lehet másokat hibáztatni, csak saját magadat. Ha előrelátó lettél volna, akkor a gyenge forint idején megtakarítottál volna forintban... ennyi.
Ez szín tiszta spekuláció.
1, Nem szoktam kamu kérdéseket feltenni!
2, Nehogy már engem szidjatok,hogy ennyit keresek Ti meg kevesebbet! Nagyon sajnálom,hogy otthon ilyen sz.r a helyzet,de ettől még nem engem kell szidni és higgyétek akármelyikőtök lenne a helyemben, ugyan így zavarná az a kb 90.000Ft!
Nem azért írtam ki ezt a rohadt kérdést,hogy én most felvágjak azzal mennyit is keresek!De ahogy elnézem nagyon úgy jött ki...
3, Amikor utoljára váltottam be még 298-ért vették,most pedig olyan 270 körül!
Akkor látszólag szartál bele az egészbe :D Ha neked ennyire fontos az EUR/HUF, akkor minden nap tapaszd a szemedet az árfolyamra. Akkor nem ér majd ilyen meglepetés. Vagy mit gondoltál? Hogy a 298 az örök lesz? Ilyen piacon? :D
Ne viccelj. Aki nem ért a pénzhez, az örüljön hogy van lyuk a seggén és ne pattogjon... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!