Mennyit keres most egy kezdő pedagógus?
Figyelt kérdés
2007-ben végeztem tanítónőként. Nem ebben a munkakörben dolgoztam eddig, viszont a mai napig szeretnék elhelyezkedni benne.
Mennyit keresnék most, ha sikerülne tanítónőként elhelyezkednem? Mennyivel kapnék többet, ha lenne osztályom?
Hogy van most a bérkalkulációs táblázat?
Tud esetleg valaki segíteni?
2012. aug. 5. 22:04
1/4 anonim válasza:
Talán 100 ezer körül. Nekem most 140 körül van a fizetésem, úgyhogy kb. 20 éve vagyok közalkalmazott, nem fizetek adót (van 4 gyerekem), s ebben van kb. 30 ezer pótlék (szakértői, gyógypedagógiai). osztályfőnöki pótlék pár ezer ft lehet most.
2/4 anonim válasza:
F 1 kategória, 122 000 bruttó. De nem igazán tudsz elhelyezkedni, ha nincs kapcsolatod.
3/4 anonim válasza:
Huha, akkor még 100 ezer nettó sincs, ahogy én gondoltam.
első voltam
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ez elég elkeserítő. :(
Amit az ember szeretne csinálni, és odaadással csinálna, az annyira nincs megfizetve, hogy elkeserítő....
2012. aug. 7. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!