A vegso vegrehajtas elott, hany figyelmeztetot kuldenek? Ma atvettem az elsot, de nem nyitottam ki, ugyanis 15 vagyok, de tudom mirol lehet szo. Talan a lakast is elveszithetjuk. Aki tudja legyen szives valaszoljon.
Nem tudom, de az, hogy nem nyitod ki, az semmit nem befolyásol. Még az se, hogy ha nem vetted volna át. Ők szabályszerűen kiküldték, ott van a papíron, hogy te átvetted, a többi őket nem érdekli, nem hivatkozhatsz arra, hogy nem értesítettek.
Talán célszerű lenne elolvasni, hogy mit írnak.
Nem tudni, hogy ki küldte, nem tudni, hogy mit írtak a levélben.
A cég küldte, akinek tartoztok, vagy követeléskezelő, vagy végrehajtó?
Nagyon nem mindegy.
Ne rémüldözzél ennek semmi értelme.Először is olvasd el azt a kikurt levelet vagy kérdezd meg anyádat hogy mi van a levélbe mert baromira idegesít hisz te is családtag vagy.
A végrehajtás menete 1pro primo: édesanyád jövedelmének 30%át levehetik
2pro secundo: az adós tulajdonában lévő értéktárgyakat elvihetik árverezni ha van ilyen
3pro tercio: ha már nincs semmi ami fedezhetné az adóságot mert több millió ft akkor kizárólag bíróság dönthet úgy hogy elárverezik a házat,ilyenkor jönnek a végrehajtó maffia kutyái a bírósági végzést lobogtatva és ha kell rendőr hadsereggel ha ellenállás van és behatolnak majd átveszik a házat és lezárják de közben a tulaj élhet alkotmányos jogával ami a lakhatáshoz való jog és erre hivatkozva megvédheti magát ill visszafoglalhatja a házat ha nincs sehova mennie . Amúgy kiskorúval hatványozottan törvénysértő a kilakoltatás még ha jogos is ,ez benne van az alkotmányban csak az emberek nem ismerik a jogukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!