Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A vegso vegrehajtas elott,...

A vegso vegrehajtas elott, hany figyelmeztetot kuldenek? Ma atvettem az elsot, de nem nyitottam ki, ugyanis 15 vagyok, de tudom mirol lehet szo. Talan a lakast is elveszithetjuk. Aki tudja legyen szives valaszoljon.

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de az, hogy nem nyitod ki, az semmit nem befolyásol. Még az se, hogy ha nem vetted volna át. Ők szabályszerűen kiküldték, ott van a papíron, hogy te átvetted, a többi őket nem érdekli, nem hivatkozhatsz arra, hogy nem értesítettek.

Talán célszerű lenne elolvasni, hogy mit írnak.

2012. aug. 1. 00:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, de felreerted, azert nem nyitom ki, mert 15 eves vagyok, anyukamnak kuldtek. O elolvasta, de en azert kivancsi lennek mennyi idonk van.:(
2012. aug. 1. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudni, hogy ki küldte, nem tudni, hogy mit írtak a levélben.

A cég küldte, akinek tartoztok, vagy követeléskezelő, vagy végrehajtó?

Nagyon nem mindegy.

2012. aug. 1. 10:45
 4/5 A kérdező kommentje:
vegrehajto...
2012. aug. 13. 21:59
 5/5 anonim válasza:

Ne rémüldözzél ennek semmi értelme.Először is olvasd el azt a kikurt levelet vagy kérdezd meg anyádat hogy mi van a levélbe mert baromira idegesít hisz te is családtag vagy.

A végrehajtás menete 1pro primo: édesanyád jövedelmének 30%át levehetik

2pro secundo: az adós tulajdonában lévő értéktárgyakat elvihetik árverezni ha van ilyen

3pro tercio: ha már nincs semmi ami fedezhetné az adóságot mert több millió ft akkor kizárólag bíróság dönthet úgy hogy elárverezik a házat,ilyenkor jönnek a végrehajtó maffia kutyái a bírósági végzést lobogtatva és ha kell rendőr hadsereggel ha ellenállás van és behatolnak majd átveszik a házat és lezárják de közben a tulaj élhet alkotmányos jogával ami a lakhatáshoz való jog és erre hivatkozva megvédheti magát ill visszafoglalhatja a házat ha nincs sehova mennie . Amúgy kiskorúval hatványozottan törvénysértő a kilakoltatás még ha jogos is ,ez benne van az alkotmányban csak az emberek nem ismerik a jogukat.

2012. okt. 10. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!