Ha a vaterán fix áron vásárolok valamit de még sincs annyi pénzem mint ahogy gondoltam (bővebben lent)?
Nyugodtan írd meg az Eladónak, hogy mi történt, erre te sem számítottál, sajnos elveszett a pénzed...
Hidd el, nagyon megértőek tudnak lenni, ha őszinte vagy!
-----------------
Amúgy örülj neki, hogy nem vetted meg azt az 5000 Ft-os e-cigit, mert alaposan befürödtél volna vele!!!
Én éppen a múlt héten tájékozódtam e-cigi ügyben és végül vásároltam is egy másikat, mert elsőre én is ezt az 5000 Ft-ost néztem ki.
Aztán (szerencsémre!) megtudtam, hogy ez egy vacak termék, azért ilyen olcsó és csak 1-2 nap garanciát adnak rá, mert pár nap alatt tönkremegy a porlasztója és az akkuja...
Én végül a "peterson30" eladótól vásároltam SUPERMINI készüléket, kicsit drágább, de erre 6 hónap garanciát ad az Eladó!!! :D
Nagyon bevált a lányomnak, de ezzel is volt már gond az 1 hét alatt, szerencsére az Eladó azonnal küldött csereterméket, így nem fizettünk rá... :]
(Ő is árul 5ezerért ilyen ócska e-cigit de érdeklődésre elmondja, hogy ezt nagyon nem ajánlja, mert nem megbízható.)
Ha akarod, megírhatom neked ennek az Eladónak a telefonszámát, megkérdezheted telefonon az e-cigikről, nagyon ért hozzá, ő is évek óta használója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!