Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a vaterán fix áron vásárolo...

Ha a vaterán fix áron vásárolok valamit de még sincs annyi pénzem mint ahogy gondoltam (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
ha a vaterán fix áron vásárolok valamit de még sincs annyi pénzem mint ahogy gondoltam és már megbeszéltem mindent és nem megyek el a "törvény keze"lesúlyt rám?
2009. júl. 17. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Elvileg az eladó peres úton is érvényesítheti az akaratát. Ezért egyszerűbb és tisztességesebb lenne, ha felvennéd az eladóval a kapcsolatot és sűrű bocsánatkérés közepette elmondanád neki, hogy mégsem tudod kifizetni a terméket. Így is fogsz kapni egy negatív értékelést, de mégiscsak tisztességesebb voltál.
2009. júl. 17. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:
elmondom mi van egy 5000 ft os e-cigire licitáltam de idő közbe elhagytam a tárcám amibe benne volt a bank kártyám meg a kp-m is. egy 5 rongyos termékért perre vinne?
2009. júl. 17. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sürgősen értesítsd az eladót arról, hogy mi történt, és tiltsd le a kártyádat, nehogy valaki illetéktelen kezébe kerüljön, és menj be a bankba, és próbálj személyivel pénzt felvenni, és igényelj új kártyát, biztosítsd az eladót, hogy nem akarod őt megkárosítani, de semmi esetre se tűnj el, hadd tudja, mi történt, és ne higgye azt, hogy meg akarsz lógni. Szerintem így tisztességes, én így csinálnám, és ez a te érdeked is.
2009. júl. 17. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem adnék neked ilyenért negatívat, ha értesítenél, mi történt, mert ilyen bárkivel előfordulhat. :-) (apámnak egyszer a belső kabátzsebéből lopták el a földalatti peronon a céges mobiltelefonját)
2009. júl. 17. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan írd meg az Eladónak, hogy mi történt, erre te sem számítottál, sajnos elveszett a pénzed...

Hidd el, nagyon megértőek tudnak lenni, ha őszinte vagy!

-----------------

Amúgy örülj neki, hogy nem vetted meg azt az 5000 Ft-os e-cigit, mert alaposan befürödtél volna vele!!!

Én éppen a múlt héten tájékozódtam e-cigi ügyben és végül vásároltam is egy másikat, mert elsőre én is ezt az 5000 Ft-ost néztem ki.

Aztán (szerencsémre!) megtudtam, hogy ez egy vacak termék, azért ilyen olcsó és csak 1-2 nap garanciát adnak rá, mert pár nap alatt tönkremegy a porlasztója és az akkuja...

Én végül a "peterson30" eladótól vásároltam SUPERMINI készüléket, kicsit drágább, de erre 6 hónap garanciát ad az Eladó!!! :D

Nagyon bevált a lányomnak, de ezzel is volt már gond az 1 hét alatt, szerencsére az Eladó azonnal küldött csereterméket, így nem fizettünk rá... :]

(Ő is árul 5ezerért ilyen ócska e-cigit de érdeklődésre elmondja, hogy ezt nagyon nem ajánlja, mert nem megbízható.)

Ha akarod, megírhatom neked ennek az Eladónak a telefonszámát, megkérdezheted telefonon az e-cigikről, nagyon ért hozzá, ő is évek óta használója!

2009. júl. 17. 22:21
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindnekinek . megoldodott a baj egy idős hölgy rátalálta tárcámra és minden vissza került:O
2009. júl. 18. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!