Ha ebay-en vásárolok olyan terméket, amit csak Amerikában szállítanak ki, hogy tudom eljuttatni Magyarországra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy csomagküldő, de mi ennek a menete?Tudtok esetleg ajánlani olyan csomagküldőt, ami megbízható, és lehetőleg olcsó(a gyorsaság nem annyira fontos)?2011. febr. 18. 15:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem ebay-en ha az eladó jelzi, hogy nem küldi el Magyarországra, akkor nem küldi el semmivel sem. Mi úgy oldjuk meg hogy ismerőst keresünk onnan (esetünkben Németország), aki elhozza vagy elpostázza. Remélem erre gondoltál.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom, félreértettem valamit, sajnos nincs olyan ismerős, akivel USA-ból lehetne hozatni bármit is...
2011. febr. 18. 16:09
3/4 anonim válasza:
Ha nem Worldwide szállít akkor sehogy. Aukció stornó. Arra pedig végképp ne számíts, hogy olcsó lesz. Én apróbb dolgokat vettem, olyan 30 USD (6000HUF) körül volt a szállítás.
4/4 anonim válasza:
Létezik azért még olyan lehetőség, hogy bérelsz USA-ban egy cimet (gyakorlatilag "postafiok"), és onnan elküldik neked.
Viszont ennek van havi + postazasi dija, tehát nem olcso, inkabb akkor éri meg, ha rendszeresen kapsz küldeményeket USA-ban, és fontos neked: gyanitom, hogy ebay vásárlás nem ez a kategoria
Pl.: www.usa2me.com, www.usglobalmail.com, www.usabox.com
Másik lehetőség: ellentétben másik válaszolóval én ugy tapasztaltam, érdemes megkérdezni az eladókat, elküldenék-e mégis Europába, Magyarországra. Ez főleg kisebb eladóknál működhet - néha sikerült jo aron megszereznem igy dolgokat.
Különbség van aközött, ha "lustaságból" csak USA-t jelöli be valaki, vagy ha tudatosan kizarja Europát (vagy akár Magyarországot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!