Valaki segítene?!
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kivagyok helyezve egy cukrászdába , tanulói szerződéssel !!!! Havi 12000Ft-ot kapok !!! Nyári gyakorlatra nem kaptam semmit , júniusban töltöttem a gyakorlatot és ugyan annyit kaptam amennyit szoktam !!!!
A másik meg ,hogy azt mondta a főnököm hogy a júniusi és az augusztusi fizetést vissza kell majd adnom mert olyankor nem megyek be !!!! Viszont haverom (karosszérialakatos ) az opelnál hasonló szerződéssel van csak ő több pénzt kap de neki nem kell vissza adni !!!! Most akkor csak engem próbál átbaszni a főnök ??!!!
2012. júl. 30. 19:26
1/3 anonim válasza:
suliba kellene bemenni..1ébként szerződéstől függ ki mennyit kap
2/3 anonim válasza:
na ugorjál ennek neki még egyszer ;/ Ez így érthetetlen!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget de már , megoldottam !!! :D
2012. júl. 30. 19:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!