Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektessek 300 ezer forintot?

Mibe fektessek 300 ezer forintot?

Figyelt kérdés
Nem régen elkezdtem dolgozni aztán most meg pörgök hogy mibe kéne fektetni...
2012. júl. 28. 20:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Vannak ötleteim, csak kíváncsi vagyok mit mondanak idegenek, anonimként. Mindenképpen be kell valamibe..nem szeretnék 5 évet rohotolni egy pesti házért.
2012. júl. 28. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenesetre bankba ne tedd!!
2012. júl. 28. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Bankba nincs értelme tenni a kamat miatt nem éri meg. Én azt javaslom vegyél gépjármű nyeremény betétkönyvet van 50 ezer forint értékű tudtommal 100 ezres is meg van 5 ezres. Én 2x50 ezreset vettem amikor több pénzt kaptam ugye a túlórákból, és azért érdemes abba mert 1 hónap után bármikor visszaválthatod ha kisorsoltak nyertél egy új autót de ha vársz 1 hónapot akkor az árát is elkérheted ami van pár milla. És az a pénz nem veszik el ha szükséged van rá visszatudod váltani a pénzed. És ez örökös dolog. Ezt a postán meg otp bankba lehet váltani. Lekötni csak olyan 1 millió felett érdemes ha azt akarod hogy jól kamatozzon de még úgyse nagyon.
2012. júl. 28. 20:34
 4/10 rémuralom ***** válasza:
Befektetési alapok között nézz szét. Biztonságosabb, mint a tőzsdézés és nagyobb hozam érhető el, mint bankbetéttel. Mindenesetre, ha nem sikerül eldönteni, adhatsz magadnak néhány hónap gondolkodási időt, és addig rövidtávú bankbetétben kamatoztathatod. A három hónapos kamatok általában a legjobbak, azokat ajánlom e célra.
2012. júl. 28. 21:22
 5/10 rémuralom ***** válasza:
Éppen azért mondják, hogy piramisjáték, mert aki belerakja a pénzét, az mind nyer... ez persze csak addig működik, amíg van, aki beteszi a pénzét. Mikor már nincs, akkor csődöt mondanak, és aki még nem kapta meg a pénzét, az bukik mindent. Nem tudom, hogy ez a Zeekrewards cucc konkrétan piramisjáték-e, mert még sosem hallottam róla, de a piramisjáték elég könnyen felismerhető, úgyhogy, amire azt mondják, hogy az, az általában az is.
2012. júl. 28. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát őő nem akarok pitiáner lenni de szinte lehetetlen 300ezret úgy megforgatni, hogy 5év múlva 20millió legyen belőle (egy kisebb pesti ház ott kezdődik Fót, Göd, Dunakeszi stb...)
2012. júl. 28. 21:59
 7/10 anonim válasza:
15 éve mükődik, és eddig nem csődölt be ezt a "piramisjáték."
2012. júl. 28. 23:59
 8/10 anonim ***** válasza:
ennyi pénzt nem érdemes befektetni inkább partyzd el
2012. júl. 29. 02:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Bankba. Sok kicsi sokra megy. Viszont figyelni kell az akciós ajánlatokat, hogy ne a vicckamatokat kapd. Persze a lekötés nem befektetés, az csak arra jó, hogy infláció felett maradjon a pénz értéke, amíg el nem döntöd, mire költöd.
2012. júl. 29. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Kokoba.
2012. júl. 29. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!