Mibe fektessek 300 ezer forintot?
Figyelt kérdés
Nem régen elkezdtem dolgozni aztán most meg pörgök hogy mibe kéne fektetni...2012. júl. 28. 20:06
1/10 A kérdező kommentje:
Vannak ötleteim, csak kíváncsi vagyok mit mondanak idegenek, anonimként. Mindenképpen be kell valamibe..nem szeretnék 5 évet rohotolni egy pesti házért.
2012. júl. 28. 20:09
3/10 anonim válasza:
Bankba nincs értelme tenni a kamat miatt nem éri meg. Én azt javaslom vegyél gépjármű nyeremény betétkönyvet van 50 ezer forint értékű tudtommal 100 ezres is meg van 5 ezres. Én 2x50 ezreset vettem amikor több pénzt kaptam ugye a túlórákból, és azért érdemes abba mert 1 hónap után bármikor visszaválthatod ha kisorsoltak nyertél egy új autót de ha vársz 1 hónapot akkor az árát is elkérheted ami van pár milla. És az a pénz nem veszik el ha szükséged van rá visszatudod váltani a pénzed. És ez örökös dolog. Ezt a postán meg otp bankba lehet váltani. Lekötni csak olyan 1 millió felett érdemes ha azt akarod hogy jól kamatozzon de még úgyse nagyon.
4/10 rémuralom válasza:
Befektetési alapok között nézz szét. Biztonságosabb, mint a tőzsdézés és nagyobb hozam érhető el, mint bankbetéttel. Mindenesetre, ha nem sikerül eldönteni, adhatsz magadnak néhány hónap gondolkodási időt, és addig rövidtávú bankbetétben kamatoztathatod. A három hónapos kamatok általában a legjobbak, azokat ajánlom e célra.
5/10 rémuralom válasza:
Éppen azért mondják, hogy piramisjáték, mert aki belerakja a pénzét, az mind nyer... ez persze csak addig működik, amíg van, aki beteszi a pénzét. Mikor már nincs, akkor csődöt mondanak, és aki még nem kapta meg a pénzét, az bukik mindent. Nem tudom, hogy ez a Zeekrewards cucc konkrétan piramisjáték-e, mert még sosem hallottam róla, de a piramisjáték elég könnyen felismerhető, úgyhogy, amire azt mondják, hogy az, az általában az is.
6/10 anonim válasza:
Hát őő nem akarok pitiáner lenni de szinte lehetetlen 300ezret úgy megforgatni, hogy 5év múlva 20millió legyen belőle (egy kisebb pesti ház ott kezdődik Fót, Göd, Dunakeszi stb...)
7/10 anonim válasza:
15 éve mükődik, és eddig nem csődölt be ezt a "piramisjáték."
8/10 anonim válasza:
ennyi pénzt nem érdemes befektetni inkább partyzd el
9/10 anonim válasza:
Bankba. Sok kicsi sokra megy. Viszont figyelni kell az akciós ajánlatokat, hogy ne a vicckamatokat kapd. Persze a lekötés nem befektetés, az csak arra jó, hogy infláció felett maradjon a pénz értéke, amíg el nem döntöd, mire költöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!